İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

İngiliz gazetesinin 'bacak' manşeti büyük tepki çekti

İngiliz gazetesinin 'bacak' manşeti büyük tepki çekti

Daily Mail gazetesinin bugün manşetinde koyduğu fotoğraf ve kullandığı ifadeler İngiltere ve İskoçya'da büyük tepki topladı. "Brexit'i boşver bacak yarışını kim kazanacak?" manşeti atan gazete cinsiyetçilik ve aptallıkla suçlandı.

Yayın Tarihi: 28/03/17 12:16
okuma süresi: 1 dak.
İngiliz gazetesinin 'bacak' manşeti büyük tepki çekti
A- A A+

İngiliz Daily Mail gazetesinin bugünkü sayısındaki manşeti İngiltere'de tepkilere sebep oldu.

"Brexit'i boşver bacak yarışını kim kazanacak?" başlığı atarak İngiltere Başbakanı Theresa May ve İskoçya Başbbakanı Nicola Sturgeon'un bacaklarının ön planda olduğu bir fotoğraf kullanan gazete 'cinsiyetçilik' eleştirilerin hedefi oldu.

İngiliz gazetesinin bacak manşeti büyük tepki çekti

İki kadın liderin İskoçya'nın Glasgow şehrinde gerçekleştirdiği görüşmeden çektiği fotoğrafı kapağına taşıyan gazete İngiliz bakan ve milletvekillerinin de tepkisini çekti.

İşçi Partisi vekili Harriet Harman "Aptalca... ve 2017 yılındayız" yazarak başlığı eleştirenlerden biri oldu.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar da, manşet görselini erkek politikacıların şortlu fotoğraflarıyla montajlayarak tepkisini ortaya koydu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.