GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Aydınköy'de kopan elektrik direğinin yerine yenisi dikildi

Aydınköy'de kopan elektrik direğinin yerine yenisi dikildi

Kıbrıs Postası'nda dün yayınlanan "Dünyada bir örneği daha olmayan uygulama: 'Havada asılı duran elektrik direği!' " haberi sonrası Aydınköy girişinde kopan elektrik direğinin yerine yenisinin dikilmesi ile birlikte vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Yayın Tarihi: 12/04/17 13:19
okuma süresi: 1 dak.
Aydınköy'de kopan elektrik direğinin yerine yenisi dikildi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık - Fotoğraf: Cansu Yarışan

Güzelyurt – Lefke Anayolu üzerinde Aydınköy girişinde "havada asılı duran" yarım elektrik direği vatandaşlar arasında tepkiye neden olmuştu. Kıbrıs Postası'nda dün yayınlanan "Dünyada bir örneği daha olmayan uygulama: 'Havada asılı duran elektrik direği!' " haberi sonrası kopan elektrik direğinin yerine yenisinin dikilmesi ile birlikte vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

KIB-TEK ekiplerinin kopan elektrik direğinin yerine yenisini kısa bir süre içerisinde monte etmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, söz konusu mesele basına yansıdığı için bu kadar sıra sürede tamirinin yapıldığı dile getirildi.

İlgili haber:

Dünyada bir örneği daha olmayan uygulama: "Havada asılı duran elektrik direği!"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.