SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Başarılı tenisçi Eliz, sezonu "Kenana Cup 2017" ile açtı

Başarılı tenisçi Eliz, sezonu "Kenana Cup 2017" ile açtı

Başarılı tenisçi Eliz Maloney-Yorgancı toprak saha tenis sezonunu başarı ile açtı.

Yayın Tarihi: 19/04/17 13:51
okuma süresi: 1 dak.
Başarılı tenisçi Eliz, sezonu "Kenana Cup 2017" ile açtı
A- A A+

Başarılı tenisçi Eliz Maloney-Yorgancı toprak saha tenis sezonunu başarı ile açtı. Eliz yılın ilk toprak saha turnuvasını Bulgaristan' nın Haskova şehrinde, Uluslararası Tenis Federasyonu'nun (ITF) organize ettiği 18 Yaş altı "Kenana Cup 2017" ile açtı. Birçok ülkeden başarılı tenisçilerin katıldığı " Grade 2 gibi yüksek seviyeli bir turnuvada, dünya sıralamalarında ilk 100 de olan tenisçilerle yarışan Eliz çeyrek final oynayarak iyi bir başarı yakaladı.

Eliz, turnuvanın sonunda bu yılkı hedeflerini, yaz sezonu sonuna kadar dünya sıralamalarında ilk 50'ye girmek ve Wimbledon'da oynamak olarak gösterdi. Ayrıca Eliz, kendisine destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Gıda Şirketi Ltd, Metgin Ltd ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekkür ederek, sağladıkları destek ve sponsorlukların bu başarılarında unutulmaz olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.