İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Vahşet bir gün arayla kapımızı ikinci kez çaldı!

Vahşet bir gün arayla kapımızı ikinci kez çaldı!

Ülkemiz, bir gün arayla tüyler ürperten kadın cinayetlerine sahne oldu… Kadın cinayetinin kurbanı, bu kez 37 yaşındaki Gamze Pehlivan oldu.

Yayın Tarihi: 21/04/17 07:56
okuma süresi: 4 dak.
Vahşet bir gün arayla kapımızı ikinci kez çaldı!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Ülkemiz, dün aynı haftanın içerisinde ikinci kadın cinayeti olayı ile sarsıldı. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleşen kan dondurucu cinayet, ülke genelinde infial yarattı. Ülkemize dört gün önce turist olarak gelen ve Girne'de bir otelde konakladığı öğrenilen 37 yaşındaki Suat Aşır ve imam nikahlı eşi 37 yaşındaki Gamze Pehlivan arasında yaşanan tartışma sonrası Aşır, imam nikahlı eşini bıçaklayıp, ardından üzerine benzin döküp yakarak öldürdü. Olay yerinden kaçmayı başaran Suat Aşır, polis ekiplerinin geniş çaplı operasyonu ile yakalanarak gözaltına alındı. Aşır, bugün hakim karşısına çıkacak.

ÖNCE BIÇAKLADI, SONRA BENZİN DÖKEREK YAKTI!

Dün 14.00 sıralarında Lefkoşa Otobüs Terminali'nde bilinmeyen bir nedenden, kendisinin imam nikahlı eşi Suat Aşır ile tartışan Gamze Pehlivan'ın, arkadaşı S.Ş ile Lefkoşa'dan, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'ne gitmek üzere otobüse bindiği öğrenildi. Gamze Pehlivan ve yanındaki arkadaşı S.Ş'yi takip eden cinayet zanlısı Suat Aşır'ın, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Kampüsü içerisinde rektörlük binası yakınlarında tespit ettiği ve konuşmak için yanına çağırdığı Gamze Pehlivan'ı tasarrufunda bulunan bıçağı göğsüne saplamak suretiyle yaraladığı ardından Pehlivan'ın üzerine benzin dökerek yakarak öldürmeye çalıştığı öğrenildi.

HASTANE YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ

Görgü tanıklarının ifadelerine göre çevrede bulunan vatandaşların yerde yanarak acı çeken Gamze Pehlivan'ı söndürmek için müdahale ettiğini gören Suat Aşır'ın, kendi tasarrufundaki bıçağı gelişigüzel bir şekilde çevrede bulunan vatandaşlara salladığı ve yolda yatan Gamze Pehlivan'a öldürmek için sapladığı belirtildi. Ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gamze Pehlivan'ın, hastane yolunda hayatını kaybettiği öğrenildi.

OLAY YERİNDEN KAÇMAYI BAŞARDI

Kıbrıs Postası'nın elde ettiği bilgilere göre, olay yeri yakınlarında bulunan ve RAPA Ltd.'e ait olduğu öğrenilen JP 923 plakalı aracın sürücüsünü tehdit ederek araca binen ve olay yerinden kaçmayı başaran Suat Aşır'ın, JP 923 plakalı araçtan Lefkoşa Küçük Kaymaklı bölgesinde RAPA Ltd. yakınlarında indiği ve tasarrufundaki bıçağı RAPA Ltd.'in karşısında bulunan Akdeniz Karpaz Üniversitesi binası yakınlarında arsa içerisine atarak, bölgede saklanmaya çalıştığı belirtildi.

BUGÜN HAKİM KARŞISINA ÇIKARILACAK

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı tüm ekiplerin geniş çaplı ve yoğun bir çabayla aradığı Suat Aşır, polis ekipleri tarafından, Küçük Kaymaklı bölgesindeki Çangar Otomotiv yakınlarında tespit edildi. Polisi fark ederek kaçmaya başlayan ve yolun karşısına geçen Suat Aşır, 15.30 sıralarında, Yarim Gelinlik mağazasının arka sokağında bulunan polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınarak sorgulanmak amacıyla Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne götürülen Suat Aşır'ın, bugün, Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.