BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 3 dak.

Sennaroğlu, Büyükkonuk Sosyal Tesisleri'ndeki maymunlar ile ilgili açıklama yaptı

Sennaroğlu, Büyükkonuk Sosyal Tesisleri'ndeki maymunlar ile ilgili açıklama yaptı

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu bir süreden beridir sosyal medyada konu olan maymunlar ile ilgili açıklama yaptı.

Yayın Tarihi: 25/04/17 17:24
okuma süresi: 3 dak.
Sennaroğlu, Büyükkonuk Sosyal Tesisleri'ndeki maymunlar ile ilgili açıklama yaptı
A- A A+
Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu bir süreden beridir sosyal medyada konu olan maymunlar ile ilgili açıklama yaptı.

Sennaroğlu, "KKTC Veteriner Dairesi yetkilileri buyursun gelsin, eğer hayvanların muhafaza koşullarında bir eksik varsa biz bu hayvanları Veteriner Dairesi gözetiminde, devletin göstereceği yere nakletmeye hazırız" dedi.

Sennaroğlu'nun açıklaması şöyle:

"Gerçekten bazen yaşanan olaylar karşısında hayret etmemek mümkün değil.

2017 başında Özok Grup'un elinde bulunan ve zorlu bir bürokratik süreç neticesinde Belediyemize ve halkımıza kazandırdığımız Büyükkonuk Sosyal tesisleri, The Pine View Restoran Bar'da bulunan hayvanat bahçesi ile ilgili sosyal medya üzerinden asılsız haberler yapılmaktadır. Özok Grup'un ülkeye getirdiği ve bizim tesisle birlikte devraldığımız hayvanların kötü koşullarda bakıldığı ve hayvanlara kötü muamele yapıldığı iddia edilmektedir. Herşeyden önce tüm samimiyetimle ifade etmek isterim, kapımız açıktır, KKTC Veteriner Dairesi yetkilileri buyursun gelsin, eğer hayvanların muhafaza koşullarında bir eksik varsa biz bu hayvanları Veteriner Dairesi gözetiminde, devletin göstereceği yere nakletmeye hazırız.

Tüm bu yaşananlar gerçekten ülke adına üzüntü vericidir.

Bu hayvanlar bu ülkeye Özok grup tarafından getirilmiş olup, bu hayvanat bahçesi de onlar tarafından kurulmuştur. Biz ise teslim aldığımız günden itibaren tüm hayvanların bakımını veterinerlerin de gözetiminde en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

İşin ilginci Belediyemiz bu tesisi devralana kadar kimsenin mutluluğundan şüphe etmediği maymunlar, tesisi bizim devralmamızla birlikte aniden kötü koşullarda yaşıyor varsayılıyor. Bu iddiaların sahibi de Pine View tesislerinin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte, özellikle piknik sektöründe müşteri kaybetmeye başlayan Taşkent Doğa Parkı sahibi.

Mesele eğer pasta kavgası değil de gerçekten hayvanların sağlık durumuysa yukarıdaki çağrımı yineliyorum. Buyursun gelsin Veteriner Dairesi, denetimlerini yapsın biz onların vereceği karara razı olacağız. Bu konuyu fırsat bilip, 7 Mayıs'ta düzenlenecek olan Büyükkonuk Ekogün'e gölge düşürmeye çalışanlara da açıkça şunu ifade etmeliyim ki, Ekogün sadece Belediyenin veya Belediye Başkanı'nın değil, tüm bölge halkının yıllarca dişiyle tırnağıyla emek verdiği büyük bir organizasyondur.

Hep birlikte yarattığımız değerleri, bazılarının çıkar ve menfaatleri doğrultusunda yok edecek değiliz… Gölge etmeyin, başka ihsan istemez…"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.