GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ'de 'Apolitik Barış' konulu seminer gerçekleştiriliyor

DAÜ'de 'Apolitik Barış' konulu seminer gerçekleştiriliyor

Glasgow Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde öğretim görevlisi olan Sophia Dingli, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs Politikalar Merkezi'nin (KPM) daveti üzerine 'Apolitik Barış' konulu bir seminer vermek amacıyla Kuzey Kıbrıs'a geliyor.

Yayın Tarihi: 30/04/17 12:47
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ'de 'Apolitik Barış' konulu seminer gerçekleştiriliyor
A- A A+

Glasgow Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde öğretim görevlisi olan Sophia Dingli, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs Politikalar Merkezi'nin (KPM) daveti üzerine 'Apolitik Barış' konulu bir seminer vermek amacıyla Kuzey Kıbrıs'a geliyor. Seminer 3 Mayıs Çarşamba günü saat 14.30'da DAÜ içerisinde bulunan BEA5 Seminer Odasında gerçekleştiriliyor.

Uluslararası ilişkiler teorileri ve uygulamalarında 'Sessizlik' kavramı ve olgusu ile ilgili çalışmaları ile tanınan Dingli'ninyayınları arasında Politicsandthe European Journal of International Relations (Siyaset ve Uluslararası İlişkilerin Avrupa Dergisinde) yayınlanmış çalışmaları bulunuyor.

Dingli semineri sırasında 'Çağdaş Barış Teorisi'nin ne derece 'Apolitikleşme' özellikleri gösterdiğini, bunun önemini ve bu bulgular ışığında kullanılabilir alternatifleri ele alacak. Modern siyasi düşüncenin en kalıcı ve önemli eleştirilerinin artık siyasi olmadığının tartışılacağı seminer, günümüz dünyasına ışık tutmak bakımından önemli bir konuyu ele alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.