GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Kırık kapağa, kırık sepetle önlem!

Kırık kapağa, kırık sepetle önlem!

<p>Girne ilçesine bağlı Boğazköy girişinde kırık kaldırım parkelerinin çevrelediği rögar kapağının üzerine 'yayaları ve araç sürücülerini ikaz etmek amacıyla' konulan alışveriş arabası, görenleri hayrete düşürdü.</p>

Yayın Tarihi: 03/05/17 07:25
okuma süresi: 2 dak.
Kırık kapağa, kırık sepetle önlem!
A- A A+
Kıbrıs Postası – Cansu Yarışan

Girne ilçesine bağlı Boğazköy girişinde kırık kaldırım parkelerinin çevrelediği rögar kapağının üzerine 'yayaları ve araç sürücülerini ikaz etmek amacıyla' konulan alışveriş arabası, görenleri hayrete düşürdü.

Boğazköy girişinde bulunan Emaş Market karşısındaki kaldırımın üzerindeki kırık parkelerin çevrelediği ve altında da telefon hattı kablolarının bulunduğu rögar kapağının üzerine konulan alışveriş arabası, hem görenleri hayrete düşürdü hem de sosyal medyada yankı buldu.

Kırık rögar kapağının üzerine, yayaları ve araç sürücülerini ikaz etmek ve olası tehlikenin önüne geçmek amacıyla konulduğu tahmin edilen ve rögar kapağının üzerinde ters şekilde duran alışveriş arabası, halk tarafından tepkiye neden oldu.

Vatandaşlar, muhtemelen bölge sakinleri veya market sahibi tarafından alınan geçici ve güvensiz önlemin daha büyük bir faciaya dönüşmemesi adına rögar kapağının yetkililer tarafından kapatılması çağrısında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.