BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

"Büyük Eko Gün" yarın gerçekleşiyor

"Büyük Eko Gün" yarın gerçekleşiyor

Büyükkonuk Belediyesi, yarın köy meydanında "Büyük Eko Gün" düzenliyor.

Yayın Tarihi: 06/05/17 18:20
okuma süresi: 2 dak.
"Büyük Eko Gün" yarın gerçekleşiyor
A- A A+

"Hobbalara gidelim, cille tomofili Büyükkonuk'a" sloganıyla düzenlenecek "Eko Gün" yarın gerçekleşiyor.

Büyükkonuk Belediyesi, yarın köy meydanında "Büyük Eko Gün" düzenliyor.

Büyükkonuk Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, "Büyük Eko Gün"ün bu yıl yine Telsim Vodafone ana sponsorluğunda yapılıyor. Kıbrıs'ın unutulmaya yüz tutmuş kültürünü halkla buluşturacak olan BÜYÜK EKO GÜN'e saatler kaldı.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, 19'uncusu düzenlenen Eko Gün'ün bu yıl ilk kez gerçekleşen Uluslararası Akdeniz Slowfood Festivali'ne de ev sahipliği yapacağını dile getirerek, Uluslararası Akdeniz Slowfood Festivali'nin Türkiye, Fas, Mısır, İran, Hırvatistan, İtalya, İspanya, Portekiz, İsrail'den katılımcılarla gerçekleşeceğini belirtti.

Sennaroğlu, festivalin ülke için büyük önem taşıdığını kaydederek, etkinliklerin Kıbrıs Kültürünün yaşatılmasına katkı yaptığını söyledi.

Etkinlik kapsamında yiyecek içecek, elişi, kitap ve çiçek satışı yapılacağını anlatan Sennaroğlu, Yakın Doğu Üniversitesi desteğiyle, park yerinden alana taşıma hizmeti de sunulacağını belirtti.

Balonla uçuşlara Eko Gün'de start verileceğini de sözlerine ekleyen Sennaroğlu, Eko Gün'e 50 bin kişilik bir katılım beklediklerini söyledi.
Sennaroğlu herkesi Eko Gün'e davet etti.

Vatandaşların araçlarını kolayca park edebileceği alanlar oluşturduklarını, engelli vatandaşlarla yaşlıları da bu düzenlemelerde unutmadıklarını kaydeden Sennaroğlu, Yakın Doğu Üniversitesi desteğiyle, park yerinden alana taşıma hizmeti de sunulacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.