LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Alkollü sürücü bariyerlere çarparak durabildi

Alkollü sürücü bariyerlere çarparak durabildi

NZ 932 plakalı salon araç ile seyir halinde bulunan 50 yaşındaki Mustafa Bektaş, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan dışarıya çıkarak savrulan aracıyla bariyerlere ve yön levhalarına çarparak durabildi.

Yayın Tarihi: 08/05/17 08:46
okuma süresi: 1 dak.
Alkollü sürücü bariyerlere çarparak durabildi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Lefkoşa-Haspolat Anayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi. Dün akşam saat 23.45 sıralarında Lefkoşa istikametinden Haspolat istikametine doğru yönetimindeki NZ 932 plakalı salon araç ile seyir halinde bulunan 50 yaşındaki Mustafa Bektaş, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan dışarıya çıkarak savrulan aracıyla bariyerlere ve yön levhalarına çarparak durabildi. Kaza yapan NZ 932 plakalı araç sürücüsü Mustafa Bektaş'ın 74 Mlg alkol tesiri altında olduğu açıklandı.

Kazada, araç sürücüsü Mustafa Bektaş ve araçta yolcu olarak bulunan Paşa Kutuğu ile Hatice Kutuğu'nun yaralanarak ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak acil serviste müşahade altına alındıkları öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.