GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ 2017 Bahar Şenlikleri Otilia ile muhteşem bir final gerçekleştirdi

GAÜ 2017 Bahar Şenlikleri Otilia ile muhteşem bir final gerçekleştirdi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 2017 Bahar Şenlikleri bir hafta boyunca tüm GAÜ öğrencileri ve Girne halkına eğlenceli anlar yaşatırken, dünyaca ünlü şarkıcı Otilia ile muhteşem bir final gerçekleştirdi

Yayın Tarihi: 13/05/17 16:45
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ 2017 Bahar Şenlikleri Otilia ile muhteşem bir final gerçekleştirdi
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 2017 Bahar Şenlikleri bir hafta boyunca tüm GAÜ öğrencileri ve Girne halkına eğlenceli anlar yaşatırken, dünyaca ünlü şarkıcı Otilia ile muhteşem bir final gerçekleştirdi.

GAÜ'den verilen bilgiye göre, Telsim Ana Sponsorluğunda 8 - 12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen GAÜ 2017 Bahar Şenliklerinin, son gününde sahne alan Otilia, dansçıları ile birlikte sergilemiş olduğu sahne performansı ve şarkıları ile, konser alanını hınca hınç dolduran öğrencileri ve Kıbrıs halkını büyüledi.

Otilia konser sırasında hayranları ile sürekli iletişim halinde kalarak, konseri dinlemeye gelenlere doyasıya eğlence keyfini yaşattı. Otilia ayrıca, GAÜ'ye gelmekten duyduğu mutluluğu belirterek, konser boyunca çok eğlendiğini ve öğrencilerin enerjilerine hayran kaldığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.