SPOR
okuma süresi: 4 dak.

GAÜ Çetinkaya yıllık olağan genel kurulu gerçekleşti

GAÜ Çetinkaya yıllık olağan genel kurulu gerçekleşti

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü, 2017 yılı Olağan Genel Kurulu, GAÜ Çetinkaya Tesisleri'nde gerçekleşti. GAÜ Çetinkaya TSK'dan yapılan açıklamada; 'Genel Kurul' toplantısında; yıllık mali bilanço raporlarının sunumu ile 'Yönetim Kurulu'nun yeni üyeleri ve 'Haysiyet Divanı' üyelerinin de seçildiği bildirildi.

Yayın Tarihi: 17/05/17 15:39
okuma süresi: 4 dak.
GAÜ Çetinkaya yıllık olağan genel kurulu gerçekleşti
A- A A+

Buna göre, Yönetim Kurulu; Asım Vehbi Başkanlığı'nda, Ahmet Esenyel, Aral Doğu, Barış Tosunoğlu, Behzat Özçete, Berkan Tokar, Can Çomunoğlu, Cenk Paşa, Cihan Vardar, Çağrı Kalfaoğlu, Doğukan Şemiler, Emre Çerkez, Eralp Ulunay, Erhan Başay, Erhan Soykut, Ferdinç Kılıç, Göksel Macila, Hasan Hıdıroğlu, Hasan Macila, Hüseyin Örs, Kemal Omağ, Macit Yüksel, Mehmet Aközer, Mehmet ş. Veysi, Mehmet Tatar, Mustafa Betmezoğlu, Mustafa Bulutoğlu, Nazım Nuri, Osman Anday, Özgür Erker, Özkan Kösezade, Sualp Davut, Suat Anıl, Süleyman Yemen, Tarık Müftüzade, Tuncer Karakurt, Ümit Avcı, Ziya Emir'den oluşurken, Disiplin Kurulu da Ali Kösezade, Erdener Uysal, Ömer Arhun, Öner Canbaz, Öner Özerdem isimlerinden oluşturuldu.

Kapanış sırasında bir kurula hitaben bir konuşma yapan Çetinkaya TSK Başkanı Asım Vehbi; "Bizim çok büyük hedeflerimiz var. 2 yılı bu hedeflerle tamamladık. Önümüzde 1 yıl daha var. Geçtiğimiz yıl, 2 yıllık başkan seçimi oldu dolayısıyla, bu yıl başkanın devam etmesi gündemde. Mali raporda; özetle 1.6-7 arası yıllık bütçemiz oldu. Bu bütçe bizim dönemimiz içerisinde, geçtiğimiz yıl ve bu yılla birlikte geçtiğiiz 2 yıla baktığımız zaman biraz artıveren dengede olan bir bütçedir. Faaliyet raporumuza gelince, geçtiğimiz yıl 2 hedef koymuştuk kendimize. Bir tanesi tesis ile ilgiliydi. Metehan Sosyal Tesisleri'nin uzun vadeli olarak, Çetinkaya'ya tahsisi ile ilgili bir hedefti. Tabii ki, bunun yanında; iyi bir kadro oluşturmuş ve şampiyonluk hedefi de ortaya koymuştuk. Bu iki hedefimizden birisini, ortaya koyduğumuzdan da iyi bir şekilde tamamlamış olduk. Metehan Sosyal Tesisleri, 2 hafta önce sayın başbakan ile imzalamış olduğumuz bir protokol ile Çetinkaya'ya 49 yıllığına tahsis edildi. Bu bana göre; bu yönetimin alnının akıyla ortaya koymuş olduğu çok büyük bir çalışmanın neticesi. Ben, burada yönetimde katkı koyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederken, Kolordu Komutanımız sayın Ömer Taç Paşa'ya ve sayın başbakanımız Hüseyin Özgürgün'e teşekkür ediyorum. Gerçekten bürokrasiyi zorladılar, ellerinden geleni yaptılar. Önümüzdeki yıl bu arazi ile ilgili, bu araziye yapılacak olan projeyi geliştirmemiz lazım ve bulacağımız yatırımcılarla birlikte hareket ederek, bu araziyi ülke futboluna , Çetinkaya'ya hizmet edecek, gençliğimize hizmet edecek, her türlü altyapısıyla ve sosyal amaçlı tesisleriyle de müthiş bir proje olarak hayal ediyoruz. Hayal ediyorsak, çoğu zaman ilk adımdır diye düşünüyorum, ve bu hayali gerçekleştireceğimize inanıyorum. Önümüzdeki yılı, bunu projelendirme ve yatırıma geçme yılı olarak düşünüyoruz. Yönetimde devam edecek olan arkadaşlarımızla birincil hedefimiz budur. İkinci hedefimiz sportif başarı ile ilgili idi, geçtiğimiz yıl. İyi bir kadro kurmuştuk ve şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Bu hedefe ulaşamadık. O konu önümüzde ve bakacağız. Önümüzdeki yıl, Metehan Sosyal Tesisleri'nin projelendirilmesi ve sportif başarının geleceği bir yıl olarak bakıyorum. Zor bir yıl olacak, bu yıl ülke futboluna baktığımız zaman büyük değerleri olmayan bir lig. Seyirci sayısı, ilgi, gelirler belli. Ama bu gerçeklere baktığımız zaman, bu yıl birkaç kulübümüzün ortaya koyduğu üst düzey bütçeler ve rakamlar var. Dolayısıyla; ben ülke futbolunun kaosa sürüklendiğini düşünüyorum. Şu anda konuşulan rakamlar, ülke futbolunun değerinin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla, biz kendi gerçeklerimizle, ortaya koyduğumuz gerçekçi bütçemizle, sürdürülebilir bir yapıda önümüzdeki yıl bu hedefi zorlayacağız." şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.