EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

KAÜ, İstanbul'da değerlendirilen yükseköğretim mevzuatına katıldı

KAÜ, İstanbul'da değerlendirilen yükseköğretim mevzuatına katıldı

Tüm Üniversitelerin katılım gösterdiği ve öğrencilerle doğrudan ilişkiler kurulabilmesi açısından en önemli birimlerden biri olan, Öğrenci İşleri Daire Başkanlıkları yükseköğretim mevzuatını değerlendirmek ve bilgi paylaşımlarında bulunmak üzere, İstanbul Fatih Mehmet Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde biraraya geldi. Değerlendirme toplantısına birçok üniversite ile birlikte Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'de katılım gösterdi.

Yayın Tarihi: 17/05/17 15:47
okuma süresi: 1 dak.
KAÜ, İstanbul'da değerlendirilen yükseköğretim mevzuatına katıldı
A- A A+

Gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Cenk Paşa'' Önümüze çıkabilecek tüm sorunları ortak paylaşımlarımızla, ortadan kaldırmaya yönelik tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yök kararlarında da belirtildiği gibi üniversiteleremizde farklı kararların farklı şekilde uygulanmasını önlüyoruz. 6 yıldır gerçekleştirilen bu organizasyona KAÜ adına bu yıl katılım gösterdik. Üniversitelerimizle sağlamış olduğumuz briliktelikler sayesinde, kararların üniversitelerde farklı farklı uygulanmaması için tüm tedarikleri ediniyoruz. Bu sayede kanunun ve alınan kararların doğrultusunda ilerliyoruz.''şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.