EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği "Materyal Sergisi" açıldı

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği "Materyal Sergisi" açıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği 2016-2017 Akademik yılı 24. etkinliğini olan "Materyal Sergisi" açıldı.

Yayın Tarihi: 18/05/17 16:09
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği "Materyal Sergisi" açıldı
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği 2016-2017 Akademik yılı 24. etkinliğini olan "Materyal Sergisi" açıldı.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü Öğretmenliği öğrencilerinin Çocuk Edebiyatı, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı, Matematik Eğitimi ve Materyal Geliştirme derslerinde hazırlamış olduğu materyalerden oluşan sergi, GAÜ Freedom binasında açıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Aytaç Dilek şunları söyledi,

"Bu sergi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünün yıl sonu sergisidir. Her yıl öğrencilerle birlikte yaptığımız ürünleri sergiliyoruz. Her yıl tecrübelendiğimiz için bu sergide her sene daha da büyüyor, daha da kapsamlı oluyor. İlk yıllarda sergilerimizi, daha küçük çaplı gerçekleştirirken, şimdi fakültenin bütün katlarında ürünlerimiz var. Tek bir derse ait olmayıp birçok derse ait ürünlerin ortaya konduğu bir sergidir.

Bu sergiyi oluşturmamızda ki birinci amacımız, öğrencilerimizin tüm yıl boyunca emek vererek oluşturdukları ürünleri göstermek. Çünkü öğrenciler çok emek veriyorlar ve görsel anlamda çok materyal var. Bir diğer amacımız ise, bunları fakültedeki diğer bölümlerle paylaşmak ve günün sonunda gönüllerinden kopanları ihtiyacı olan okullarla ve çocuklarla paylaşmak.

Ayrıca, jüri tarafından belirlenen 1., 2. ve 3. materyali hazırlayan öğrencilere ödül takdimi yapıldı. Materyal Geliştirme dersi kapsamında juri kararına göre yarışmanın birincisi: Ülkü Şahin, ikincileri: Gülcan Tez ve Cantürk Akar, üçüncüsü ise Büşra Keskin olmuştur. Matematik Eğitimi, Çocuk Edebiyatı, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersleri kapsamında gerçekleşen sergide juri kararına göre yarışmanın birincisi: Sönmez Gülen, ikincisi, Aysun Fidan, üçüncüsü ise Mila Aycan Şenyürek olmuştur.

Sergimizi ziyaret eden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kutsal Öztürk ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan'a çok teşekkür ediyoruz. Sergimizde 1 dönem boyunca yaptıkları çalışmaları sergileyen öğrencilerimizin emekleri ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği bu yıl Çocuk ve Sevgi yılı kapsamında yaptığı etkinliklerle Üniversitenin en aktif bölümleri arasında her zamanki yerini aldığını gösterdi. Bizler Çocuklar için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.