İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları, 28 Temmuz'da Girne'de gerçekleştiriliyor

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları, 28 Temmuz'da Girne'de gerçekleştiriliyor

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları, bu yıl, 28 Temmuz Cuma gecesi Girne'de gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 18/05/17 18:34
okuma süresi: 5 dak.
Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları, 28 Temmuz'da Girne'de gerçekleştiriliyor
A- A A+

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları, bu yıl, 28 Temmuz Cuma gecesi Girne'de gerçekleştiriliyor.

31. Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik yarışması "KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu", 20'nci Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması ise Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerinde Günkut Ajans organizasyonuyla gerçekleşecek.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu tarafından canlı yayımlanacak organizasyonla ilgili olarak, bugün, Girne Arkın The Colony Otel'de basın toplantısı düzenlenedi.

Başbakanlık'tan verilen bilgiye göre, Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması Kurucu Başkanı ve Günkut Ajans Direktörü Bülent Günkut, "anlamlı ve amaçlı güzellik misyonuyla sadece bir güzellik yarışması olarak değil, bir sosyal sorumluluk projesi " olarak düzenlenen organizasyonun bu yıl "Güzellikleri Yaşa ve Yaşat" temasıyla gerçekleşeceğini ifade etti.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde gerçekleşecek Miss Kuzey Kıbrıs 2017 yarışmasında, finalistlerin, uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalık ve bilinci arttırmak için yola çıkacağını kaydeden Günkut,yarışma ve kamp sürecinde finalistlerin kamu spotları ve farklı projelerle bu mücadeleye katkı koyacağını anlattı.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayesinde, Girne Ada Lions Kulübü katkılarıyla gerçekleşecek Bay Kuzey Kıbrıs yarışmasından elde edilecek gelirin tümünün ise Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bırakılacağını dile getiren Günkut, yarışmanın konaklama sponsorluğunu da The Arkın Colony Otel'in üstlendiğini söyledi.

28 Temmuz Cuma gecesi Arkın The Colony Otel'de yer alacak yarışmanın, BRTK tarafından canlı yayımlanacağını ifade eden Günkut, organizasyona katkı koyan herkese teşekkür etti.

KARAOKÇU

Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu da, komisyonun uyuşturucuyla mücadele konusunda yaptığı çalışmalara değinerek, uyuşturucunun ülkedeki en büyük sorunlardan biri olduğunu vurguladı.

Komisyon olarak, uyuşturucuyla mücadelede farkındalığı arttırmak ve toplumsal birlikteliği sağlamak için birçok etkinliğe imza attıklarını anımsatan Karaokçu, güzellikleri yaşa ve yaşat sloganıyla gerçekleşecek 31. Miss Kuzey Kıbrıs Yarışması'nın himayelerinde gerçekleşecek olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Genel Sekreteri Şerif Özhür, Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması'nın 20 yıldır dernek himayesinde gerçekleştiğini anımsatarak, amaçlarının toplumun kanayan yarası olan kanser hastalığıyla ilgili gençlerde ve toplumda farkındalık bilinç yaratmak olduğunu söyledi.

Sivil toplum örgütleri ve sosyal sorumluluk projelerin farkındalık yaratmada büyük önem taşıdığını söyleyen Özhür, organziasyondan elde edilecek gelirle, kanser hastalarının tedavilerine katkı sağlanacağını kaydetti.

Arkın Colony Otel Genel Müdürü Halil Bardak, Arkın Grup olarak bu yıl bir kez daha böyle anlamlı ve amaçlı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, organizasyonun gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.

Girne Ada Lions Kulübü Derneği Başkanı Gülten Hastunç ise kulüp olarak tüm geliri KHYD'ne bırakılacak Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması'na sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu organizasyonun 2 yıldır kulübün marka aktivitesi olduğunu kaydetti.

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmalarına, 18-24 yaş arası, KKTC kimlik kartı sahibi olan gençler başvurabilecek.

Miss Kuzey Kıbrıs adayları için ön eleme14 Temmuz Cuma saat 11.00'da The Arkın Colony Hotel'de; Bay Kuzey Kıbrıs için ön eleme de, 15 Temmuz Cumartesi günü 11.00'da The Arkın Colony Otel'de yapılacak.

Miss World yarışması, dünya güzellik yarışması şartlarına uyumlu olarak geçen 2 yılda olduğu gibi bu yıl da adayların sahnede mayolu geçişi olmayacak.

Miss Kuzey Kıbrıs'ta ilk 3 dereceye giren güzellere DAÜ, Bay Kuzey Kıbrıs'ta ilk 3 dereceye Lefke Avrupa Üniveristesi tarafından yüzde yüz eğitim bursu yanında çeşitli hediyeler de verilecek. Yarışmalarda derece alanlar, KKTC'yi uluslararası yarışmalarda da temsil edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.