GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Medugu'nun ölümüyle bağlantıları bulunmadı

Medugu'nun ölümüyle bağlantıları bulunmadı

Mağusa'da 7 Mayıs tarihinde Barka James Medugu'nun 4.5 metre yükseklikten beton zemine düşüp ağır yaralanması bir süre sonra da hayatını kaybetmesi nedeni ile tutuklanan Dominic Dauda Yakubu, Aaqıb Muhammad Saleem ve Yakubu Saidu Turaki'nin, Medugu'nun ölümüyle ilgilerinin olmadığının anlaşıldı.

Yayın Tarihi: 19/05/17 07:16
okuma süresi: 1 dak.
Medugu'nun ölümüyle bağlantıları bulunmadı
A- A A+
Nadire Bahadi

Mağusa'da 7 Mayıs tarihinde Barka James Medugu'nun 4.5 metre yükseklikten beton zemine düşüp ağır yaralanması bir süre sonra da hayatını kaybetmesi nedeni ile tutuklanan Dominic Dauda Yakubu, Aaqıb Muhammad Saleem ve Yakubu Saidu Turaki'nin, Medugu'nun ölümüyle ilgilerinin olmadığının anlaşıldı. Zanlılar vahim zarar suçlaması ile ilgili aleyhlerinde yeterli delil bulunmayarak serbest bırakılırken olay anında evde bulunan ve üzerinden 2 buçuk gram sentetik cannabionoid türü uyuşturucu madde tespit edilen zanlı Dominic Dauda Yakubu "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçundan Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkeme zanlının yurt dışına çıkışını yasaklayarak 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına karar verirken, mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getiremeyen Dominic Dauda Yakubu tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.