İSKELE
okuma süresi: 5 dak.

Özgürgün: "UBP ne kadar çok iktidarda kalırsa ülke o kadar çok kazanıyor"

Özgürgün: "UBP ne kadar çok iktidarda kalırsa ülke o kadar çok kazanıyor"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, Ulusal Birlik Partisi'nin birlik beraberliğini pekiştirerek daha da güçlendiğini ve parti içi sıkıntıları aştığını belirterek, bütün kamuoyu yoklamalarında, UBP'nin, oylarını ikiye katlayarak yüzde 40'lara yaklaştığını söyledi.

Yayın Tarihi: 23/05/17 15:13
okuma süresi: 5 dak.
Özgürgün: "UBP ne kadar çok iktidarda kalırsa ülke o kadar çok kazanıyor"
A- A A+
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, Ulusal Birlik Partisi'nin birlik beraberliğini pekiştirerek daha da güçlendiğini ve parti içi sıkıntıları aştığını belirterek, bütün kamuoyu yoklamalarında, UBP'nin, oylarını ikiye katlayarak yüzde 40'lara yaklaştığını söyledi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, UBP'nin birlik beraberliğini pekiştirerek daha da güçlendiğini ve oylarını iki kat artırarak, yüzde 40'lara geldiğini belirterek, UBP, ne kadar çok iktidarda kalırsa ülkenin o kadar çok kazandığını ve hizmet gördüğünü söyledi.

Özgürgün, UBP'nin iktidarında ülkenin kazandığını ifade ederek, hükümetin son bir yılda ciddi gelişmelere imza attığını kaydetti.

UBP İskele İlçesi Kaya Artemis Otel'de Dayanışma gecesi düzenledi. Geceye, UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, UBP ilçe başkanları ve partililer katıldı.

"UBP NE KADAR ÇOK İKTİDARDA KALIRSA ÜLKE O KADAR ÇOK KAZANIYOR"

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, gecede yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğini sağlamış UBP'nin önünde hiç bir partinin duramayacağını ve hiçbir gücün de UBP'yi iktidardan götüremeyeceğini söyledi.

Birlik, beraberliğin önemine değinerek, partinin ancak kendi içinde sıkıntı yaşadığında iktidardan uzaklaştığını kaydeden Özgürgün, iktidardan uzaklaşmaların da bazen en iyiyi yakalamaya vesile olduğunu belirtti. UBP, ne kadar çok iktidarda kalırsa ülkenin o kadar çok kazandığını ve hizmet gördüğünü, böyle bir partinin bayrağını devraldıklarını ifade eden UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, UBP'nin muhalefette ve iktidardayken ülkeye büyük hizmetler verdiğini anlattı.

Ülkenin neresinde bir proje hayata geçmişse bunun yüzde 99'un UBP hükümetleri döneminde olduğunu söyleyen UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, "Bundan daha büyük bir eser olabilir mi; başı dik, alnı açık, göksünü gere gere yürüyen bir Ulusal Birlik Partisi. İşte bu günlere bu birlik ve berberlik ile salonları doldurarak geldik. Bu günler hepimizin eseridir" dedi.

"UBP'SİZ DENENEN HÜKÜMETLERDE ÜLKE DARMADAĞIN OLUYOR"

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, 2013 seçimlerinin ardından UBP'ye yine görev düştüğünü, UBP'nin başbakanlığında bir hükümete ihtiyaç duyulduğuna işaret ederek, 2.5 yılda yıkılanları, bir yılda ancak düzeltebildiklerini kaydetti.

"UBP'siz hükümetler ne zaman göreve geldiğinde çok kısa sürede UBP'ye ihtiyaç duyulduğunu ve UBP'nin hep iktidara geldiğini" kaydeden Özgürgün, UBP'siz denenen hükümetlerde ülkenin darmadağın olduğunu, Türkiye ile kavga edildiğini, UBP'nin iktidarı ile Türkiye ile ilişkilerin yeniden düzeltildiğini anlattı.

Koalisyon ortakları ile son bir yılda ciddi gelişmelere imza attıklarını dile getiren UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, "Bugün, Ulusal Birlik Partisi birlik beraberliğini daha pekiştirmiş, daha güçlenmiştir. UBP, parti içi sıkıntıları aşmıştır. Bütün kamuoyu yoklamalarında UBP oylarını ikiye katlayarak yüzde 40'lara yaklaştı. UBP'nin birlik ve beraberliğinin pekiştiğini bunlardan görüyorum" dedi.

EROĞLU: "BİRBİRİNİZE KENETLENİN"

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, birlik ve beraberliğin, genel ve yerel seçimlere yansıyacağını belirterek, katılımından dolayı 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na teşekkür etti.

UBP'nin onursal Başkanı ve 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, partililere hitaben yaptığı konuşmada, deneyimlerini anlatarak, partiye gönül verenlerin kırgınlarına son vermesi gerektiğini ve kırgınlıkları ebediyete taşımamanın önemli olduğunu söyledi. Hayat devam ettiği sürece sorunların devam edeceğini kaydeden Eroğlu, yakın gelecekte seçim olduğunu, partililerin, birbirine kenetlenerek, birlik ve beraberlik içinde partiyi iktidara taşımaları gerektiğini söyledi.

OĞUZ: "ÜYE SAYISI 10 BİNİ GEÇTİ"

UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili Dursun Oğuz da, "UBP'nin, KKTC'yi kuran, koruyan ve gelece taşımak için en büyük görevi misyon üstelendiğini, KKTC'yi yönetmek ve tek başına iktidar olmak için gece gündüz çalışacaklarını" belirterek, üye sayısının 10 bini geçtiğini bu gücün farkına varılmasını istedi.

UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan da, UBP'nin ülkenin en köklü partisi olduğunu, ülkeye ve halka hizmeti kutsal saydıklarını ifade ederek, safları sıklaştırma adına düzenledikleri geceye katılanlara teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.