GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Gönyeli'de Geleneksel Çocuk Şenliği başladı

Gönyeli'de Geleneksel Çocuk Şenliği başladı

Gönyeli Belediyesi Çocuk Şenliği başladı. Şenlik, kortej yürüyüşüyle başlatıldı.

Yayın Tarihi: 27/05/17 10:19
okuma süresi: 3 dak.
Gönyeli'de Geleneksel Çocuk Şenliği başladı
A- A A+
Gönyeli Belediyesi Çocuk Şenliği başladı. Şenlik, kortej yürüyüşüyle başlatıldı.

Belediyeden verilen bilgiye göre, dün saat 18.30'da eski belediye hizmet binasından başlayan kortej yürüyüşüyle Gönyeli Yalçın Park'a gidildi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu yıl 11'incisini düzenledikleri Çocuk Şenliği'ne katkı koyan tüm ekiplere teşekkür etti.

Benli ayrıca, çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek iyi bir şekilde yetiştirmenin boyunlarının borcu olduğunu kaydetti.

Gönyeli Belediyesi'nin hizmet kalitesini yükseltirken, özellikle çocuklara yönelik çok ciddi projeler ürettiğini belirten Benli, "Sosyal Aktiviteler Merkezi'nde çocuklara yönelik 12 farklı kurs düzenledik ki, sanırım bu yerel yönetim tarihimizde bir ilktir. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onların başarıları ile gurur duymak, bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Kentteki ilkokula 16 yeni derslik kazandırdıklarını, ülkenin ilk yüksek standartlı ve en büyük okul öncesi eğitim merkezini çocukların hizmetine sunduklarını da belirten Ahmet Y. Benli sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çocuklarımız tüm bunları hak ediyor. 33 çocuk parkımızı onlar için yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Çocuk şenliğimiz 11, uçurtma şenliğimiz 6'ncı yılında… Konferans salonumuzu okullara açtık. En önemlisi yüreklerimizi çocuklarımıza açtık. Şimdi, bisiklet kültürünü yeniden yaygınlaştırıyoruz. Gönyeli'nin geleceğine sağlıklı ve yaratıcı bireyler kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız, üretmeye devam edeceğiz."

11. Çocuk Şenliği, Gönyeli İlkokulu, Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu, Golden Step Dance Studio, Ministry of Dance, The American Future College, Junior's Home, Minik Dahiler, Gönyeli SAM, Neşe Yuvam, Nev Fitness ve KKTCELL iş birliği ile gerçekleştiriliyor.

"UÇURTMA ŞÖLENİ"

Çocuk Şenliği çerçevesinde bugün, beşincisi düzenlenecek "uçurtma şenliği" var. Etkinlik saat 17.00'de Belediye Bulvarı'nda gerçekleştirilecek.

Uçurtmalar Gönyeli Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacak.

"BİSİKLETLİ GÖNYELİ" HALK SÜRÜŞÜ

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Bisikletli Gönyeli 2. Halk Sürüşü de bugün saat 16.30'da belediye hizmet binasında toplanılarak, saat 17:00'de Belediye Bulvarı'nda başlayacak.

"YENİKENT İNDİRİM ŞÖLENİ"

Yenikent esnafı Belediye Bulvarında bugün 10.00-21.00 saatleri arasında alışveriş şöleni düzenleyecek.

Şenlik kapsamında gün boyu 12D sinema, trambolin, yüz boyama, zıp zıp, maskotlar, DJ'ler, yiyecek içecek stantlarının yer alacağı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.