LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da korkutan kaza!

Lefkoşa'da korkutan kaza!

Ülkede yaşanan trafik kazalarının önü bir türlü alınamıyor. Uyarılara ve acı deneyimlere rağmen trafik kazalarına Lefkoşa'da bir yenisi eklendi.

Yayın Tarihi: 27/05/17 13:25
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa'da korkutan kaza!
A- A A+

Kıbrıs Postası

Lefkoşa Çağlayan bölgesinde yaşanan trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.

Lefkoşa Çağlayan'da bugün sabah saatlerinde askeri bölgeye yakın bir bölgede yaşanan trafik kazasında araçlar paramparça olurken, can kaybının yaşanmaması büyük şans olarak değerlendirildi.

Kaza, saat 12:45 sıralarında Lefkoşa çağlayan bölgesinde Kaymaklı yolu üzerinde 20 yaşındaki Halil İbrahim Kaya yönetimindeki KA160 plaka nolu araç ile batı istikametine doğru dikatsizce seyrettği sırada yokun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan 25 yaşındaki Halide Sarp yönetimindeki NZ594 plaka nolu araç ile çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü kaldırıldüğı Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilere mütakip müşayede altına alındı.

Kazada can kaybı olmadığı öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.