GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'de 3 etkinlik bir arada

Gönyeli'de 3 etkinlik bir arada

Gönyeli Belediyesi bugün (27 Mayıs) kenti adeta etkinliğe doyurdu. Gün boyu 3 etkinlik birden düzenlenen Gönyeli'de vatandaşlar eğlenceli bir cumartesi günü geçirdi.

Yayın Tarihi: 27/05/17 19:35
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'de 3 etkinlik bir arada
A- A A+
Gönyeli Belediyesi bugün kenti adeta etkinliğe doyurdu. Gün boyu 3 etkinlik birden düzenlenen Gönyeli'de vatandaşlar eğlenceli bir cumartesi günü geçirdi.

Gönyeli Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, saat 16:30 itibarı ile Bisikletli Gönyeli etkinliği yapıldı. Bisikletli vatandaşlar ve çocuklar polis eşliğinde Gönyeli'yi turladı. Ardından ise saat 17:00'de adeta uçurtma çılgınlığı yaşandı. Altıncısı düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuğundan gencine birçok vatandaş uçurtma uçurmanın zevkini tattı.

Gün boyunca Yenikent esnafı tarafından Gönyeli Belediye Bulvarı'nda Alışveriş Şenliği yapıldı. Vatandaşlar mağazaların sunduğu avantajlı fiyatlardan yararlanarak alışverişin keyfini yaşadı.

Yüzlerce uçurtma gökyüzünü renklendirdi

Rengarenk uçurtmalarını gökyüzüne bırakan çocuklar, Bugün saat 17.00'de Gönyeli Belediye Bulvarı'nda buluştu. Aileleri ile uçurtma uçuran çocukların yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Uçurtmalar ise çocuklara Gönyeli Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtıldı.

Bisikletle Gönyeli'yi dolaştılar

Uçurtma Şöleni'nin yapıldığı alanda bu yıl ikincisi düzenlenen Bisikletli Gönyeli 2. Halk Sürüşü de yapıldı. Saat 16.30'da belediye hizmet binasında toplanılarak startı verilen halk sürüşünde genci yaşlısı hep beraber bisiklete binmenin keyfini yaşadı. Bisiklet sürüşü Gönyeli'nin birçok yerinden geçerek yine başladığı yerde tamamlandı.

"Yenikent Alışveriş Şöleni"

Yenikent esnafı Belediye bulvarında bugün Alışveriş Şöleni düzenledi. Saat 10.00'da başlayan şölen gün boyu sürdü.
Şenlik kapsamında gün boyu 12D sinema, trambolin, yüz boyama, zıp zıp, maskotlar, DJ'ler, yiyecek içecek standları yer aldı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.