SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası'ndaki tüm yapılaşma bu sabah erken saatlerde ekipler tarafından yıkılmaya başladı

Yayın Tarihi: 28/05/17 10:20
okuma süresi: 2 dak.
Galatasaray Adası yıkılıyor!
A- A A+

Sarı kırmızılı kulübe ait olan Ada'daki tüm yapılaşma bu sabah erken saatlerde ekipler tarafından yıkılmaya başlandı.

Tarihi adada 1980'de kurulan her şey yıkıldı. Duygun Yarsuvat döneminde yapılan kaçak yapıların yıkımı nedeniyle yapılan suç duyurusu nedeniyle Belediye ekipleri tarafından yıkım gerçekleştirdi

Sabah 07.00 sıralarında Galatasaray Adası'na gelen yıkım ekipleri, yoğun güvenlik önlemleri aldı. Gemi ile adaya götürülen dozer, yıkım çalışmalarına başladı. Çalışmalar sırasında karada çevik kuvvet ekiplerinin, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtasının güvenlik önlemi aldığı görüldü. Adanın işletmecileri de, kullandıkları malzemeleri gemiyle karaya taşıdı. Sabah sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar da yıkım olduğunu görünce çalışmaları ilgiyle izledi.

Sarı kırmızılı kulübün Genel Kurulu'nun aldığı karar paralelinde iradesi yerine gelirken Ada'da şu anda Galatasaray'a yıkım sonrasında sadece kayalar kaldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.