GÖNYELİ
okuma süresi: 4 dak.

Gönyeli'de bisiklet kültürü büyüyor

Gönyeli'de bisiklet kültürü büyüyor

"Bisikletli Gönyeli" kurslarının üçüncüsü 06 Haziran Salı saat 18.00-19.30 saatleri arası Taçam Gökbörü eğitmenliğinde Gönyeli SAM'da yeniden başlayacak.

Yayın Tarihi: 30/05/17 09:11
okuma süresi: 4 dak.
Gönyeli'de bisiklet kültürü büyüyor
A- A A+

"Bisikletli Gönyeli" kurslarının üçüncüsü 06 Haziran Salı saat 18.00-19.30 saatleri arası Taçam Gökbörü eğitmenliğinde Gönyeli SAM'da yeniden başlayacak.

Benli: "Kıbrıs'ın bu en güzel kentini, cazibe merkezi haline getirdik. Ancak, hedeflerimiz de enerjimiz de bitmedi. Daha çok çalışacak, ne hizmet sunuyorsak çok daha iyisini sunacak, üretecek, halkımızın yüzünü güldürdükçe, bizler de yarınlarla umutla gülümseyeceğiz"

Gönyeli Belediyesi, bisiklet kültürünü geliştirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlığını ileriye taşımak için kente 500 yeni bisiklet kazandırırken, "Bisikletli Gönyeli" kampanyasının gördüğü yoğun ilgi sonrasında bisiklet kurslarının üçüncüsünü de düzenleniyor.

"Çağdaş Kent Gönyeli" ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Gönyeli Belediyesi, Avrupa kentlerinde olduğu gibi bisiklet kullanım alışkanlığını ileriye taşıyor.

Bir yandan bisiklet yollarıyla ilgili projeler ilerlerken, bisiklet kursları da yineleniyor.

6 HAZİRAN'DA YENİDEN BAŞLIYOR

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi'nde gerçekleştirilen ve küçükten büyüğe bir çok insanın katılım gösterdiği "Bisikletli Gönyeli" Kurslarının üçüncüsü 06 Haziran Salı saat 18:00-19:30 saatleri arası Taçam Gökbörü eğitmenliğinde Gönyeli SAM'da yeniden başlayacak.

Kurslar çocuklar ve yetişkinlere yönelik verilmeye devam edilecek. 12 yaş altı olan ve kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklara bisikletleri hediye olarak verilecektir.

Geçtiğimiz yıl "Bisiklet her çocuğun en büyük, her büyüğün en çocuk hayalidir" denerek başlatılan kampanyaya Gönyeli halkı yoğun ilgi göstermişti.

ÇOK AVANTAJLI FİYATLARLA BİSİKLETLER

Gönyeli Belediyesi'nin ilk taksitini kendisi ödeyerek, 5 taksitte yurttaşlara sunduğu bisikletler de yoğun ilgi gördü.

Gönyeli Belediyesi tarafından kente kazandırılan 500 bisikletin dağıtım da başladı.

Yetişkin bisikletleri, 375 TL'den satışa sunuluyor. Bu bisikletlere ilgi duyanlar, Gönyeli Belediyesi'ndeki 'Başvuru Formu'nu doldurduktan sonra su faturası borcu bulunmadığına dair belge alacak.

Yetişkin bisikletlerinin 75 TL'lik ilk taksitini Gönyeli Belediyesi karşılarken, yurttaşlar geriye kalan 300 TL'yi dört taksitte ödeyebilecek.

Çocuk bisikletleri ise 200 TL'den satışa sunuluyor ve ilk taksit olan 40 TL yine Gönyeli Belediyesi tarafından karşılanıyor. Çocuk bisikletleri için yurttaşlar geriye kalan 160 TL'yi 4 taksitte ödeyebilecek.

500 Bisiklet Kampanyası'ndan yararlanmak isteyenler Gönyeli Belediyesi'ne başvuruyor.

BENLİ: "BİSİKLET KÜLTÜRÜ GELİŞİYOR"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, bisikleti Gönyeli'de bir yaşam kültürü haline getirmek hedefiyle çok yönlü olarak çalışmalarını sürdürdüklerin söyledi.

"Belediyemiz, titiz bir ihale sonrasında çocuklar ve yetişkinler için olabilecek en avantajlı fiyatlarla 500 bisikleti kentimize kazandırmıştır" diyen Benli, bugüne kadar Gönyeli'ye sundukları hizmeti çok daha ileri taşımaya kararlı olduklarını vurguladı.

"Pek çok hayali gerçeğe dönüştürdüğümüz kentimizde, ne hizmet veriyorsak çok daha iyisini vermeye, insan odaklı projelerle yaşam kalitesini yükseltmeye odaklandık. Belediyemizi ülkemizin en güçlü yerel yönetimi yaptık. Kıbrıs'ın bu en güzel kentini, cazibe merkezi haline getirdik. Ancak, hedeflerimiz de enerjimiz de bitmedi. Daha çok çalışacak, üretecek, halkımızın yüzünü güldürdükçe, bizler de yarınlarla umutla gülümseyeceğiz" diye konuştu.

Sosyal yaşamdan çevreye, altyapıdan trafiğe kadar Gönyeli'ye yeni değerler kazandırmaktan heyecan duyduklarını söyleyen Ahmet Yalçın Benli, bisiklet kurslarının, Engelsiz Kent hedeflerinin önemli bir unsuru olduğunu da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.