GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Manga grubu Gazimağusa'yı coşturdu

Manga grubu Gazimağusa'yı coşturdu

Gazimağusa Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Suriçi Panayırı'nda Türkiye'nin sevilen gruplarından Manga sahneye çıkarak gençlere coşkulu anlar yaşattı.

Yayın Tarihi: 04/06/17 14:48
okuma süresi: 1 dak.
Manga grubu Gazimağusa'yı coşturdu
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Suriçi Panayırı'nda Türkiye'nin sevilen gruplarından Manga sahneye çıkarak gençlere coşkulu anlar yaşattı. Manga grubunun sahneye çıktığı dün akşam konser alanını hınca hınç dolduran Manga hayranları gurubun solisti Ferman Akgül'ün şarkılarına eşlik etti. Yaklaşık 2 saat konser veren grup gençlere büyük coşku yaşattı

Suriçi'nde tarihi Canbulat Yolu'nda 11 Haziran'a kadar devam edecek Suriçi Panayırı kapsamında her akşam bir konser yer alıyor.

Panayırın kapmsaında 4 Haziran Pazar Ezgi Özcan ve Orkestrası, 5 Haziran Pazartesi Grup Next Day, 6 Haziran 2017 Çilem Şahan ve Orkestrası, 7 Haziran Çarşamba Grup Oldies, 8 Haziran Perşembe Salih Çiçek ve Orkestrası, 9 Haziran Cuma Grup Empati, 10 Haziran Cumartesi Grup Manavella, 11 Haziran Pazar Grup Sihir konserleri yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.