GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Derinya Plajı halkın kullanımına açılıyor

Derinya Plajı halkın kullanımına açılıyor

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı sorumluluğunda bulunan Gazimağusa/Derinya bölgesindeki "Derinya Halk Plajı ve Gazinosu", mevcut tesisler iyileştirilerek vatandaşın kullanımına açılacak.

Yayın Tarihi: 08/06/17 15:24
okuma süresi: 2 dak.
Derinya Plajı halkın kullanımına açılıyor
A- A A+

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı sorumluluğunda bulunan Gazimağusa/Derinya bölgesindeki "Derinya Halk Plajı ve Gazinosu", mevcut tesisler iyileştirilerek vatandaşın kullanımına açılacak. Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ile Gazimağusa Belediyesi arasında imzalanacak protokol ile kapalı olan Derinya Halk Plajı ve Gazinosu gerekli tesislerin yapılmasının ardından halkın hizmetine açılacak.

ÇEVRE YASASINA UYGUN TADİLAT YAPILACAK

Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcılığı sorumluluk sahası içerisinde bulunan plaja, 21/1997 sayılı çevre yasası hükümlerine uygun olarak Gazimağusa Belediyesi tarafından mevcut tesisler iyileştirileceği bildirildi.

Plaj her yıl 15 Mayıs- 29 Ekim tarihleri arasında halkın kullanımına açık bulundurulacak. Bu yıl için tesisin inşa faaliyetlerinin tamamlanmasını sonrasında faaliyete geçmesi planlanıyor.

PLAJ GİRİŞ ÜCRETİ TALEP EDİLMEYECEK

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığının protokole eklemiş olduğu şartlardan birisi de halkın kullanımına sunulan plajdan hiçbir şekilde giriş ücreti talep edilmemesi. Protokol kapsamında, 240 metre sahil uzunluğuna sahip olan tesis Gazimağusa Belediyesinin işletmesinde halka açılmış olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.