SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Karting şampiyonası başlıyor

Karting şampiyonası başlıyor

Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz sene üç bağımsız yarış ile tekrardan hayata geçirilen karting yarışları, bu sezon beş yarıştan oluşan şampiyona ile organize ediliyor.

Yayın Tarihi: 09/06/17 16:00
okuma süresi: 1 dak.
Karting şampiyonası başlıyor
A- A A+
Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz sene üç bağımsız yarış ile tekrardan hayata geçirilen karting yarışları, bu sezon beş yarıştan oluşan şampiyona ile organize ediliyor. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü çatısı altında, Karting Komistesi tarafından organize edilen beş yarışlık 2017 KKTC Karting Şampiyonası, 1 Haziran 2017 Pazar başlayacak.

Mini, Junior, Senior, Master ve Shifter olmak üzere beş kategori üzerinden yapılacak yarışın kayıtları sürerken düne kadar 18 yarışmacının kayıt yaptırdığı belirtildi.

MİNİKLERİN İLGİSİ BÜYÜK

Motorsporlarının anaokulu olarak bilinen karting yarışlarının birincisine miniklerin de ilgisi büyük oldu. Sezonun ilk karting yarışı için 7-11 yaş arası olan mini kategoriye 8 yarışmacı kayıt yaptırdı. Kayıt işlemlerinin bugün 17.00'de tamamlanacağı açıklanırken yarışın başlama saati ise 15.30 olarak açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.