SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Karting yarışı nefes kesti

Karting yarışı nefes kesti

2017 KKTC Kartingşampiyonasında sezonun ilk yarışı dün Cemsa Sporting Center'de yapıldı.4 kategoride yapılan yarışta birinciler belirlendi.

Yayın Tarihi: 11/06/17 21:00
okuma süresi: 1 dak.
Karting yarışı nefes kesti
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü'nün organize ettiği ve Erülkü Süpermarket'in destekleriyle gerçekleştirilen sezonuın ilk karting yarışı Cemsa Sporting Center'de yapıldı. 18 kayıt alınan yarışta mekanik arıza yaşayan 3 yarışmacı start alamayınca, 4 kategoride 15 isim birincilik mücadelesi verdi.

En kalabalık olan mini kategoride yarışmacıların birbirine çok yakın dereceler elde etmesi dikkat çekerken günün birincisi Altay Akarı, ikinci Şeref Karaoğlan ve üçüncü Mustafa Efe Efe oldu. Junior kategoride Cevdet Alptürk (K.) birinci olurken, genç bayan yarışmacı Janet Onculay ikinci, Mert Uzun üçüncü oldu. Senior kategoride başarılı yarışmacı Cevdet Alptürk farklı kazanrken, bir başka bayan yarışmacı Gölgem Paşa ikinci, Kozun Arpalıklı üçüncü oldu. Shifter kategoride ise Coşkun Gürel birinci, Alaa Almasal ikinci oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.