SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Karaoğlanoğlu'nda balon balığı müsabakası yapıldı

Karaoğlanoğlu'nda balon balığı müsabakası yapıldı

KKTC Avcılık Federasyonu yıllık faaliyet programında yer alan, Karaoğlanoğlu Tekneden Olta ile Balon Balığı müsabakası, yoğun bir katılım ile dün yapıldı.

Yayın Tarihi: 12/06/17 08:35
okuma süresi: 2 dak.
Karaoğlanoğlu'nda balon balığı müsabakası yapıldı
A- A A+

KKTC Avcılık Federasyonu yıllık faaliyet programında yer alan, Karaoğlanoğlu Tekneden Olta ile Balon Balığı müsabakası, yoğun bir katılım ile dün yapıldı. Karaoğlanoğlu Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneği'nin tadil ettiği Karaoğlanoğlu Balıkçı Barınağı'ndan toplamda 26 tekne suya indirilerek, KKTC Avcılık Federasyonu Erhan Keser'in başlama anonsu ile yarışmacılar adeta balon balığının peşine düştü. Federasyon Müsabakalar Asbaşkanı Çağıl Çırakoğlu ve av korucusu Özüm Güzer, federasyonun zodiac botu ile müsabakaya katılan tekneleri gezerek, denetimde bulundu. Etkinliğe Merkezi Av Komisyonu Başkanı Gürkan Kara ve İçişleri Bakanlığı Koordinatörü Durali Güçlüsoy da katılarak, dereceye girenlere ödül de verdiler. Saat 06.00'da başlayan müsabaka, saat 12.00'de sona erdi. Ödül töreni ise balıkçı barınağında gerçekleştirildi. Müsabaka esnasında Karaoğlanoğlu Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneği'nin katkıları ile yarışmacılara ve konuklara, döner ve soğuk içecek ikramında bulunuldu. Müsabakada derece girenler ise şöyle;

A Kategorisi

  1. Gazimağusa Avcılık Atıcılık Birliği (İbrahim Üstünel, Yaşar Ozanalp, Aytaç Ozanalp)

B Kategorisi

  1. Karaoğlanoğlu Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneği (Turgül Tomgüsehan, Kerim Görgün, Tarkan Tomgüsehan)
  2. Gazimağusa Avcılık Atıcılık Birliği (Cihat Ray, Mehmet Antel, Nasır Antel)
  3. Karaoğlanoğlu Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneği (Hasan Çağda, Emre Zaim, Buğra Ünal)

A Kategorisi En Büyük Balık

  1. Aytaç Ozanalp

B Kategorisi En Büyük Balık

  1. Turgül Tomgüsehan
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.