EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UFÜ'de yetişkinlere yönelik dil kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilecek

UFÜ'de yetişkinlere yönelik dil kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilecek

Uluslararası Final Üniversitesi'nin yetişkinlere yönelik olarak düzenlediği İngilizce Dil Kursları'nı tamamlyan kursiyerlere 15 Haziran 2017 Perşembe günü saat 18.30'da düzenlenecek törenle sertifikaları verilecek.

Yayın Tarihi: 12/06/17 15:54
okuma süresi: 2 dak.
UFÜ'de yetişkinlere yönelik dil kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilecek
A- A A+
Uluslararası Final Üniversitesi'nin yetişkinlere yönelik olarak düzenlediği İngilizce Dil Kursları'nı tamamlyan kursiyerlere 15 Haziran 2017 Perşembe günü saat 18.30'da düzenlenecek törenle sertifikaları verilecek. Uluslararası Final Üniversitesi'nin topluma hizmet amacıyla gerçekleştirdiği yetişkinlere yönelik İngilizce dil kurslarına katılarak, tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, Uluslararası Final Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek törenle takdim edilecek.

KURSLAR İLERLEYEN DÖNEMLERDE DE SÜRECEK

Geçtiğimiz yıl yetişkinlere yönelik olarak ücretsiz olarak başlatılan dil kurslarının üçüncü kurları 2016 – 2017 Bahar döneminde kursiyerlerin İngilizce seviyeleri dikkate alınarak dört farklı kurda oluşturulan sınıflarda gerçekleştirildi. Ülkenin farklı bölgelerinden, farklı meslek gruplarından on sekiz yaş üzeri yetişkinlerin katıldığı dil kurslarını tamamlayarak ilgili sınava giren ve başarılı bulunan kursiyerler sertifika almaya hak kazanıyor. Uluslararası Final Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, her yıl üç farklı kur şeklinde, katılımcıların bir yılda üç kuru tamamlayabileceği şekilde organize edilen dikkat dil kursları ilerleyen dönemlerde de devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.