EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ İletişim Fakültesi'nde geleceğin anne ve baba adaylarına seminer verildi...

DAÜ İletişim Fakültesi'nde geleceğin anne ve baba adaylarına seminer verildi...

DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya'nın verdiği Bitirme Projesi dersi kapsamında, ders öğrencileri Mehmet Emre Çelik, Buse Kaçak, Ceren Doğan ve Doğukan Doğan tarafindan Dünya Aile Günü kapsamında seminer düzenlendi.

Yayın Tarihi: 14/06/17 13:42
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ İletişim Fakültesi'nde geleceğin anne ve baba adaylarına seminer verildi...
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya'nın verdiği Bitirme Projesi dersi kapsamında, ders öğrencileri Mehmet Emre Çelik, Buse Kaçak, Ceren Doğan ve Doğukan Doğan tarafindan Dünya Aile Günü kapsamında seminer düzenlendi.

DAÜ Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi ve Aile Danışmanı Doç. Dr. Sibel Dinçyürek'in konuşmacı olarak katıldığı seminer İletişim Fakültesi Mor Salon'da gerçekleşti. Doç. Dr. Dinçyürek, aile kurumu konusunda gençleri bilgilendirirken, çiftlerin ilişkilerini daha sağlıklı yürütebilmeleri için tavsiyelerde bulundu. Günlük hayattan örnekler vererek ailelelerin yapmış olduğu hatalara da değinen Doç. Dr. Dinçyürek, aileleri birbirine bağlayan en önemli şeyin ortak paylaşımlar olduğunu vurguladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen seminer, projeyi gerçekleştiren öğrencilerin Doç. Dr. Dinçyürek'e plaket takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.