ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Zehra Sorver, Alayköy'deki evinde dolabın içinde ölü bulundu, polis cinayetten şüpheleniyor

Zehra Sorver Alayköy'deki evinde dolabın içinde ölü bulundu, polis cinayetten şüpheleniyor

Alayköy'de ikamet eden Zehra Sorver adındaki kadın evinde ölü bulundu.

Yayın Tarihi: 15/06/17 22:43
okuma süresi: 2 dak.
Zehra Sorver Alayköy'deki evinde dolabın içinde ölü bulundu, polis cinayetten şüpheleniyor
A- A A+
Kıbrıs Postası

Zehra Sorver adındaki kadın, Alayköy'deki evinde ölü bulundu. Bu akşam 21:00 sularında Alayköy Namık Kemal Sokak'taki evinde eşi tarafından cesedi bulunan Sorver'in ölüm nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Yaklaşık 1 yıldır Alayköy'de yaşayan 45 yaşındaki Sorver'in cansız bedeninin evdeki bir dolabın içinde bulunduğu ve darp izleri olduğu belirtilirken, aile bireylerinin de sorgulanmakta olduğu edinilen bilgiler arasında.

EŞİ VE OĞLU İFADE İÇİN EMNİYETTE

Yaşanan olayın ardından Zehra Sorver'in eşi ve 18 yaşındaki oğlunun da ifadesinin alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Olay yerine intikal eden polis ekiplerinin cinayetten şüphelendikleri öğrenilirken, kesin ölüm nedeninin gerekli tetkiklerin ardından açıklanacağı bildirildi.

KOMŞULAR: "SÜREKLİ TARTIŞIYORLARDI"

Kıbrıs Postası'nın olay yerinde bulunan komşulardan edindiği bilgilere göre Sorver çiftinin sürekli tartıştığı, Zehra Sorver'in sıklıkla bir aile yakınlarına gittiği ve yakınlarına da intihar etmeyi düşündüğünü söylediği öğrenildi.

POLİS EVİN ÇÖPLERİNİ DAHİ ARIYOR

Öte yandan polis ekipleri, olayla ilgili olarak evin çöp tenekelerini dahi sıkı ve titiz bir aramaya tâbi tutuyor. Olayla ilgili en ufak bir delili dahi atlamak istemeyen polis, büyük bir titizlikle çalışıyor.



Gelişmeleri anı anına aktarmaya devam edeceğiz.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.