GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu öğrencilerinden şölen tadında karne günü

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu öğrencilerinden şölen tadında karne günü

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu'nun 2016-2017 Eğitim Yılının Yılsonu gösterisi, karne ve Anaokul diploma töreni dün akşam Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda yapıldı.

Yayın Tarihi: 16/06/17 13:22
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu öğrencilerinden şölen tadında karne günü
A- A A+
Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu'nun 2016-2017 Eğitim Yılının Yılsonu gösterisi, karne ve Anaokul diploma töreni dün akşam Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda yapıldı. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in yurt dışında olması sebebi ile Gazimağusa Belediye As Başkanı İbrahim Uysal katıldığı etkinlikte, yaz tatiline başlayacak öğrencilere karne ve diplomalarını verip heyecanlarına ortak oldu.

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu 4 yaş gurubu ve Anaokulu öğrencilerinin, karne ve diploma günü heyecanına ortak olmak için gelen misafirlere hazırladıkları danslar ve çeşitli etkinlikler sergilediler. Öğrenciler tarafından İngilizce şarkılar söylendi.

Gazimağusa Belediyesi As Başkanı İbrahim Uysal'ın yaptığı konuşmada; Bu anlamlı günde çocuklarımızın heyecanını mutluluk içerisinde paylaştığını, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi hayata atılması için gayret ile çalışan eğitmenlerin olduğunu, okul öncesi eğitimin önemli olduğunu, çocukların sorumluluk bilinçlerinin geliştiğini ve hergün yenilikleri keşfettiklerini söyledi. Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokul yönetimi ve eğitmenlerine sonsuz teşekkür etti.

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu Müdürü Havva Onaç da yaptığı Konuşmada; Her bitişin, güzel bir geleceğin başlangıcı olduğunu, öğrencilerin geleceklerini inşa ettikleri ve okul öncesi eğitimin temellerinin iyi atılması gerektiğini bu uğurda özverili çalışan eğitmenleri ile gurur duyduğunu söyledi. İş yoğunluğundan dolayı yurt dışında olduğundan dolayı katılamayan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e kreşe maddi ve manevi desteği için teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.