GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Çetinkaya tombala geceleri 19 Haziran'da başlıyor

GAÜ Çetinkaya tombala geceleri 19 Haziran'da başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü, Kulüp binasında 19 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan tombala geceleri yaz ayı boyunca devam edecek.

Yayın Tarihi: 17/06/17 17:41
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Çetinkaya tombala geceleri 19 Haziran'da başlıyor
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Çetinkaya Türk Spor Kulübü, Kulüp binasında 19 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan tombala geceleri yaz ayı boyunca devam edecek.

Konuyla ilgili GAÜ-Çetinkaya TSK'dan yapılan açıklamada, tüm halka açık olara kgerçekleştirilecek tombala gecelerinin amacının, tüm halkı bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğu vurgulanırken, aynı zamanda, yaz gecelerini renklendirmek olduğu belirtildi.

19 Haziran 2017 Pazartesi günü başlayacak olan GAÜ Çetinkaya TSK Tombala Gecelerinin yaz boyunca, Pazartesi günleri gerçekleşmeye devam edeceğ iifade edildi.

Ayrıca, tombala gecelerinde toplami kramiyenin 7.000 TL olduğu; TDA ve Macila Autos güvencesiile 1 adet 2012 model Suzuki Alto, Macila Gold ayrıcalığıile 1 adet 14 ayar altın kolye ve bir çok süpriz ödülün olduğu belirtilen açıklamada, gecelerin, GAÜ Çetinkaya TSK Kulüp binasında her Pazartesi saat 19:30'da gerçekleşeceği ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.