EMLAK
okuma süresi: 4 dak.

Kıbrıs Developments ve İş Bankası'ndan çok özel anlaşma!

Kıbrıs Developments ve İş Bankası'ndan çok özel anlaşma!

Yeni proje, yeni kredi anlaşması. Kıbrıs Developments KKTC'de yine bir ilke imza attı. Markalı konut projeleri ile Kıbrıs inşaat sektöründe kalite çıtasını yükselten firma, yeni projesi Kıbrıs Town Houses için de İş Bankası ile anlaştı. Hem de bu kez şartlar çok daha özel.

Yayın Tarihi: 03/07/17 14:57
okuma süresi: 4 dak.
Kıbrıs Developments ve İş Bankası'ndan çok özel anlaşma!
A- A A+
Yeni proje, yeni kredi anlaşması. Kıbrıs Developments KKTC'de yine bir ilke imza attı. Markalı konut projeleri ile Kıbrıs inşaat sektöründe kalite çıtasını yükselten firma, yeni projesi Kıbrıs Town Houses için de İş Bankası ile anlaştı. Hem de bu kez şartlar çok daha özel.

Blue Way Şirketler Grubu markalarından Kıbrıs Development, son projesi Milos Park Homes ile çok konuşuldu. Sanatla mimariyi buluşturan, şehrin merkezinde villa konforunda bir yaşam sunan proje, hem KKTC, hem de Türkiye'de birçok dalda ödül aldı.

Milos Park Homes'u öne çıkana ayrıcalıklardan biri de yatırımcısına sunduğu kredi fırsatıydı. Türkiye ve KKTC'de bankacılık sektörünün devi İş Bankası, Milos Park Homes için bir ilki gerçekleştirdi. KKTC'de ilk kez uygulanan Natamam Konut Kredisi ürünüyle, Milos Park Homes'tan ev alanlar, hemen İş Bankası'ndan 10 yıl vadeli konut kredisi kullandı. Bu imkan Türkiyeli yatırımcılar tarafından da çok büyük ilgi gördü.

Kıbrıs Developments'ın merakla beklenen yeni konut projesi Kıbrıs Town Houses da kredi sürpriziyle geliyor. İş Bankası, bu özel proje için daha özel koşullarda Natamam Konut Kredisi verecek. Bu projeye özel vade oranı tam 240 ay, yani 20 yıl.

Kıbrıs inşaat sektöründe yeni bir ilk anlamı taşıyan kredi için, Blue Way Şirketler Grubu'nda imza töreni vardı. Kıbrıs Developments ve İş Bankası yöneticileri düzenlenen törenle anlaşmayı imzaladı.

"KKTC'DE DAHA ÖNCE GÖRÜLMEMİŞ BİR ANLAŞMA"

Törende konuşan Kıbrıs Developments Direktörü Çağatay Özbirim, yeni kredi ürününün müşterilerden gelen taleple şekillendiğini vurguladı, artık genç çiftlerin daha rahat bir şekilde, hatta kira öder gibi Kıbrıs Town Houses projesinden konut alabileceğini söyledi. İlklere imza atmalarına imkan sağlayan İş Bankası KKTC Ülke Müdürü Kaan Tokat'a da teşekkür etti. Özbirim, "Kıbrıs Town Houses projemizde bir ilke imza attık ancak bu projede daha çok ilklerimiz olacak. Bu başlangıcı diyebiliriz" dedi.

"KKTC VE TÜRKİYE VATANDAŞI KISITLAMASI YOK"

İş Bankası KKTC Ülke Müdürü Kaan Tokat ise Özbirim ailesinin ikinci projesinde de Türkiye İş Bankası olarak yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti ve kredinin bir özelliğini paylaştı. Kıbrıs Town Houses için verilecek 20 yıl vadeli konut kredisi, KKTC ve Türkiye vatandaşlarıyla kısıtlanmayacak. Neredeyse tüm dünya vatandaşlarına açık olacak.

TÜKETİCİ İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Kıbrıs Developments Satış ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirin de anlaşmanın tüketici açısından önemine vurgu yaptı. Son yıllarda gençlerin konut alımı yaptığını, uzun vadeli ödeme koşullarının da alımlara olumlu yönde yansıyacağını belirtti. Özbirim, İş Bankası'nın Kıbrıs Town Houses için sağladığı bu özel kredinin, tüketici için büyük fırsat olduğunu hatırlattı.

"BAŞARIMIZI İKİYE KATLAYACAĞIZ"

Son sözü ise Kıbrıs Developments Finans Direktörü Türkan Özbirim söyledi. "Milos Park Homes'taki başarımızı ikiye katlacağız" diyen Özbirim, Kıbrıs Town Houses projesi ile bir kez daha Kıbrıs'ta ezber bozacaklarının altını çizdi.

KIBRIS TOWN HOUSES HAKKINDA

Kıbrıs Developments'ın en yeni konut projesi Kıbrıs Town Houses, Girne'nin gözdesi Alsancak'ta yer alıyor. Merkezi konumu ile dikkat çeken projenin detayları henüz saklı. Projenin lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak. Kıbrıs Panayırı isimli organizasyonda, tüm detaylar yatırımcılarla paylaşılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.