EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ, KAÜSEM haricindeki program ve kurslara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor

KAÜ, KAÜSEM haricindeki program ve kurslara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor

Şehir üniversitesi KAÜ, özgün eğitimde alınan eğitim dışında yaşamsal faaliyetleri yürütebilmek, kişisel gelişim ve yaşam okulunda emin adımlarla ilerlemek için eğitim birimlerine açılan kurslara da destek oluyor.

Yayın Tarihi: 05/07/17 10:52
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ, KAÜSEM haricindeki program ve kurslara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor
A- A A+
Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), KAÜSEM haricindeki program ve kurslara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Şehir üniversitesi KAÜ, özgün eğitimde alınan eğitim dışında yaşamsal faaliyetleri yürütebilmek, kişisel gelişim ve yaşam okulunda emin adımlarla ilerlemek için eğitim birimlerine açılan kurslara da destek oluyor. KAÜ ayrıca, kurslarda tercih edilen alanlarda uzmanlaşma konusunda yardımcı olurken, kimi zamanda sadece pratik bilgileri barındıran eğitimleri vermeyi amaçlıyor.

Daha bilinçli hareket etmek, yürüdüğünüz yolun zorluklarını daha iyi kavramak için KAÜ yaz dönemi boyunca kurum içinde kurslar vermeye devam ediyor. KAÜ Temmuz ayı döneminde ise, önemli tanıtım araçlarından biri olan kozmetik ürünleri üzerinde Memduh Erdal Parfümeri Kozmetiği'ni ağırlıyor. Erdal, kursa katılan katılımcıları, yeni ve var olan ürünler hakkında bilgilendirirken ürünler üzerinde ikna edici ve çekici konsepte çalışmalar yapıldı.

KAÜ TÜM EĞİTİMLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

KAÜ yetkilileri; ''Kurslarımızın amacı, uzmanlık alanı yaratmak ve katılımcılarımıza doğru, tutarlı, etkili, uygun şekilde ve bir bütünde kullanarak kendilerini ifade etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Mesleki, teknik ve sosyal-kültürel amaçlı olmak üzere yapılan kurslarımızda ve düzenlenecek olan kurslarda da tür sınırlaması yoktur. Sürekli Eğitim Merkezlerimizde verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra dışarıdan verilecek eğitimlere de ev sahipliği yapıyoruz'' şeklinde konuştular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.