GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi polis ekiplerinden hafta sonu denetimi

Mağusa Limanında 5 kilo kaçak tütün, 1 bidon mazot...

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) ekipleri, kuralsızlığa geçit vermiyor.

Yayın Tarihi: 09/07/17 10:14
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa Limanında 5 kilo kaçak tütün, 1 bidon mazot...
A- A A+

Kıbrıs Postası – Nadire Bahadi

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) ekipleri, kuralsızlığa geçit vermiyor. Sınır kapılarının yanı sıra Mağusa Limanı'nda denetimlerini sıklaştıran CÖŞ ekipleri, ithali yasak ve gümrüğü ödenmemiş malları kaçak olarak ülkeye sokmak isteyenlere göz açtırmıyor.

Son dönemlerde özellikle tütün ve insan kaçakçılıklarının artması nedeni ile kontrolleri artıran polis ekipleri, dün sabah Mersin'den Mağusa Limanı'na gelen Bozcaada isimli yolcu gemisi ile gemiden inen araçlar ve yolcuların bagajlarında arama yaptı.

CÖŞ ekipleri ve Gümrük Dairesi çalışanları tarafından yapılan detaylı aramalarda, Yusuf Salel'in aracında 1 bidon gümrük bedeli ödenmemiş mazot ile Türkiye'den gelip adaya giriş yapan 4 kişinin tasarrufunda ise ithali yasak toplam 5 kilo tütün bulunarak bunlara el konuldu.

Kaçak ve ithali yasak ürünler ile ilgili Gümrük Dairesi tarafından ceza kesilirken; CÖŞ ekipleri, Bozcaada isimli yolcu gemisinin boşalmasının ardından gemiyi de didik didik aradı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.