GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Ozanköy ve çevresinde içme suyu hattı yenileme çalışmaları devam ediyor

Ozanköy ve çevresinde içme suyu hattı yenileme çalışmaları devam ediyor

Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Ozanköy ve çevresinde yaklaşık 5 km uzunluğunda eski ve paslanmış 2 inçlik içme suyu hattının yeni 4 inçlik borularla değiştirildiği, bölgede yaklaşık 6 km uzunluğunda daha içme suyu hattı yenilemesi için çalışma yapılacağı belirtildi.

Yayın Tarihi: 10/07/17 14:44
okuma süresi: 2 dak.
Ozanköy ve çevresinde içme suyu hattı yenileme çalışmaları devam ediyor
A- A A+
Girne Belediyesi, Ozanköy ve çevresinde içme suyu hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Ozanköy ve çevresinde yaklaşık 5 km uzunluğunda eski ve paslanmış 2 inçlik içme suyu hattının yeni 4 inçlik borularla değiştirildiği, bölgede yaklaşık 6 km uzunluğunda daha içme suyu hattı yenilemesi için çalışma yapılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, Ozanköy Merkez'de yaklaşık 10 gün daha çalışmaların süreceğine dikkat çekilerek, su ile ilgili sıkıntısı olan vatandaşların 0542 882 11 18 telefon numarasını arayabileceği kaydedildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, altyapı çalışmalarına önem verdiklerine dikkat çekerek, 20 yıldan buyana değişmeyen, paslanıp yıpranan içme suyu hattının belediyenin öz kaynağı ve çalışanları tarafından değiştirildiğini, amaçlarının halka sağlıklı su sağlamak olduğunu kaydetti. Güngördü, önümüzdeki günlerde de köy merkezinde süren çalışmalar nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşanabileceğini ifade ederek, vatandaşlara anlayışları için teşekkür etti. Güngördü, kazılan yerlerin en kısa sürede asfalt ve parke işlemlerinin de tamamlanacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.