EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Necat British College 5. dönem mezuniyet töreni gerçekleşti

Necat British College 5. dönem mezuniyet töreni gerçekleşti

NBC 5.Dönem Mezuniyet Töreni, öğrencilerin ailelerin ve akademikkadronun yanısıra bir önceki dönem mezunlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 10/07/17 16:59
okuma süresi: 1 dak.
Necat British College 5. dönem mezuniyet töreni gerçekleşti
A- A A+

NBC 5.Dönem Mezuniyet Töreni, öğrencilerin ailelerin ve akademikkadronun yanısıra bir önceki dönem mezunlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi

Necat British College Müdürü Sn.İdil Akçal gerçekleştirdiği konuşmasında ''Dün sizin geleceğiniz bizim elimizdeydi,bugün geleceğin anahtarı sizin elinizde hayallerinize ulaşmak için akıllıca kullanınız ''dedi ve başarı dileklerini vurguladı.

2015-2016 mezunlarından University of Southampton'da Hukuk eğitimine devam eden Lal Sargun ise konuşmasında ''NBC 'nin Üniversite hayatında da heran yanında olduğunu kendisini hiçbir zaman yanlız hissetmediğini'' büyük bir mutlulukla ifade etti.Konuşmalar sonrasında başarının simgesi olan anahtarın geleceğe aktarım teslimi gerçekleştirildi. NBC Orkestrasının performansları ile devam eden kutlamalar mezunların kep atma töreni ve havai fişek gösterileri ile son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.