EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

DAÜ'ye kayıt hakkı kazanan yeni öğrencilerin kayıtları devam ediyor

DAܒye kayıt hakkı kazanan yeni öğrencilerin kayıtları devam ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde (DAÜ) 5 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilen KKTC'li öğrencilere yönelik DAÜ Giriş ve Burs Sıralama Sınavı'nda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları yoğun şekilde devam ediyor.

Yayın Tarihi: 12/07/17 13:29
okuma süresi: 3 dak.
DAܒye kayıt hakkı kazanan yeni öğrencilerin kayıtları devam ediyor
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde (DAÜ) 5 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilen KKTC'li öğrencilere yönelik DAÜ Giriş ve Burs Sıralama Sınavı'nda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları yoğun şekilde devam ediyor. DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kayıt dönemindeki yoğun çalışmalar nedeniyle velilere ve bölümlerine kayıt yaptıracak yeni öğrencilere, kayıt süreçlerini kayıtların son gününe bırakmadan bir an önce tamamlamaları önerisinde bulunuldu.

Kayıtların 08 Eylül 2017 tarihine kadar devam edeceği belirtilen açıklamada, ayrıca ilk kez kayıt yaptıracak olan öğrencilerin gerekli işlemler için öncelikle DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Kayıt işlemleri ile ilgili evrak ve harç ücretlerine dair gerekli bilgi, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin resmi internet sayfası http://www.emu.edu.tr adresinden edinilebilir.

Ayrıca yapılan açıklamada KKTC uyruklu öğrencilerin IGCSE, GCE A/AS Level sınav sonuçları ile belirlenen kontenjanlar çerçevesinde Üniversite başvuru kabullerinin de devam ettiği belirtildi.

Dr. Fazıl Küçük TIP FAKÜLTESİ'NE DE BAŞVURU KABUL EDİLİYOR

Öte yandan, 2017 – 2018 Akademik Yılı için, İstanbul'daki Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak eğtimini sürdüren DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakultesi'ne yapılacak GCE A level kontenjanı başvurularının. 18 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edeceği ve GCE A Level tıp kontenjanlarının sonuçlarının A level sınav sonuçlarının açıklanmasını takiben açıklanacağı vurgulandı. DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi'nde eğitime başlayacak öğrenciler 3. sınıf sonrasında eğitimlerine İstanbul'da Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam edeceklerdir. Konu ile ilgili detaylı bilgiye DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü'nden, 630 1217 numaralı telefondan veya registrar@emu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.