GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Kurultay Akbay ve The Dream Band, Othello Kalesi'nde konser verdi

Kurultay Akbay ve The Dream Band, Othello Kalesi'nde konser verdi

Gazimağusa Belediyesi'nin bu yıl 21.'sini düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali kapsamında dün akşam Othello Kalesi'nde sahneye çıkan ülkemizin sevilen sanatçılarından Kurultay Akbay ve The Dream Band orkestrası yeni albümünün parçalarını festival seyircisi için söyledi.

Yayın Tarihi: 12/07/17 13:57
okuma süresi: 2 dak.
Kurultay Akbay ve The Dream Band, Othello Kalesi'nde konser verdi
A- A A+
Gazimağusa Belediyesi'nin bu yıl 21.'sini düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali kapsamında dün akşam Othello Kalesi'nde sahneye çıkan ülkemizin sevilen sanatçılarından Kurultay Akbay ve The Dream Band orkestrası yeni albümünün parçalarını festival seyircisi için söyledi. Akbay, "Hep Sen Varsın" albümündeki kendine ait şarkıların yanısıra ülkemizin şairlerinin sözlerini yazdığı şarkılar da seslendirdi.

ANKARA DEVLET OPERA VE BALESİ 13 TEMMUZ'DA SALAMİS ANTİK TİYATRO'DA

Ankara Devlet Opera ve Balesi, Meksikalı ünlü ressam Frida Kahlo'nun hayatından kesitleri yansıtan modern dans gösterisi 13 Temmuz akşamı saat 21:00'ds Salamis Antik Tiyatro'da yapılacak.

Festival kapsamında, Bekir Küçükay'ın gitar kursu resitali 17 Temmuz akşamı Othello Kalesi'nde, Kıbrıslı besteci ve müzisyen Mehmet Ali Sanlıkol ve grubu 18 Temmuz akşamı Othello Kalesi'nde sahne alacak.

Festivalimizin kapanış konseri ise efsane bir isimle olacak. 70'li yıllardan bugüne gönüllerde taht kuran Porto Rico'lu ünlü gitarist ve şarkıcı José Feliciano 19 Temmuz akşamı Salamis Antik Tiyatro'da unutulmaz bir geceye imza atacak.

Festival biletleri hem mesai saatlerinde hem mesai dışındaki saatlerde Gazimağusa Belediyesi'nden ve tüm Deniz Plazalardan temin edilebilir. Ayrıca etkinlik gecelerinde kapıda da bilet satışı yapılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.