LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB Hamitköy'de kanalizasyon çalışmalarına başladı

LTB Hamitköy'de kanalizasyon çalışmalarına başladı

Uzun yıllar altyapısına yatırım yapılmayan Hamitköy bölgesi için somut adımlar atan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bölgede bir buçuk Kilometreyi kapsayan kanalizasyon çalışmalarına önceki gün başladı.

Yayın Tarihi: 14/07/17 09:57
okuma süresi: 1 dak.
LTB Hamitköy'de kanalizasyon çalışmalarına başladı
A- A A+
Uzun yıllar altyapısına yatırım yapılmayan Hamitköy bölgesi için somut adımlar atan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bölgede bir buçuk Kilometreyi kapsayan kanalizasyon çalışmalarına önceki gün (12.07.2017) başladı.

DÖRT SOKAKTA 1500 METRE KANALİZASYON ŞEBEKESİ DÖŞENECEK

Proje sonunda Hamitköy'de dört sokakta 1500 metre kanalizasyon şebekesi döşenecek ve 103 bina ile189 hane kanalizasyona bağlanmış olacak.

Sütçüoğlu LTD'nin yapımını üstlendiği ihale kapsamında Durmuş Bıyıklı Sokak, Kocaman Sokak, Çınarlı Sokak ve Yiğitler Sokak'ın kanalizasyon şebekesine bağlanması için yapım işlemleri tamamlanacak.

Finansmanını LTB ile TC Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi'nin birlikte sağladığı ihaleleler 180 takvim gününde tamamlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.