DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Çin'de kadınlar, eşlerini emanete bırakabilecek

Çin'de kadınlar, eşlerini emanete bırakabilecek

Çin'in Şanghay kentindeki bir ticaret merkezi, kadın müşterilerinin, mağazaları gezmek istemeyen eşlerini bırakabilecekleri 'emanet hizmetini' başlattı.

Yayın Tarihi: 15/07/17 15:10
okuma süresi: 1 dak.
Çin'de kadınlar, eşlerini emanete bırakabilecek
A- A A+
Çin medyasının haberine göre her bir erkek için içinde sandalye ve bilgisayarın bulunduğu cam kulübe yapıldı. Bilgisayara, 1990'lı yılların oyunları yüklendi. Hizmet, ilk birkaç ay ücretsiz olacak. Gelecekte, eşlerini emanete bırakmak isteyen kadınların akıllı telefon aracılığıyla cüzi bir miktar ödemesi gerekecek. Ancak henüz rakam belirlenmiş değil.

Çin'in The Paper gazetesi, şimdiden hizmetten yararlanan erkeklerle konuştu. Aralarından biri, bu hizmetten tamamen memnun kaldığını belirterek, "Sanki yeniden okula döndüm" dedi. Bir diğeri de fikri övdü ancak kulübede havalandırma ve klimanın yokluğundan şikayet etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.