KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Digiturk, Game of Thrones hayranlarına hayal kırıklığı yaşattı!

Digiturk, Game of Thrones hayranlarına hayal kırıklığı yaşattı!

Tüm dünyada çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve Türkiye ile Kıbrıs'ta da çok sayıda takipçisi bulunan fenomen dizi Game of Thrones'un 7. sezonunun başlamasını aylardır bekleyen birçok izleyici, Digiturk mağduru oldu. Günlerdir bu sabah saat 04:00'da yayınlanacağı duyurulan dizi hem geç hem de kötü bir bağlantıyla yayınlandı.

Yayın Tarihi: 17/07/17 08:27
okuma süresi: 2 dak.
Digiturk, Game of Thrones hayranlarına hayal kırıklığı yaşattı!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Türkiye ve Kıbrıs'ta da çok sayıda hayranının olduğu Game of Thorens'un 7. sezonun başlamasını aylardır bekleyen birçok izleyici, Digiturk mağduru oldu. Günlerdir bu sabah saat 04:00'da ABD ile eşzamanlı bir şekilde yayınlanacağı duyurulan dizi hem belirtilen saatten geç hem de kötü bir bağlantıyla yayınlandı.

Dünya genelinde milyonlarca izleyiciye sahip olan ve her bölümü büyük bir heyecanla beklenen Game of Thrones, 7. sezonuyla milyonların karşısına çıktı.

Türkiye ve Kıbrıs'ta da çok sayıda hayranının olduğu dizinin 7. sezonunun ilk bölümünün dünya ile aynı anda yayınlayacağını belirten reklamlar yapan Digiturk, diziseverlere hayal kırıklığı yaşattı.

Digiturk, "ABD ile aynı anda izleyeceksiniz" şeklinde yayınlar ve reklamlar yapmasına rağmen saat 04:00'te yayınlanması gereken diziyi saat 05:00 sularında yayınladı.

Hem gecikmeli hem de çok kötü bir bağlantı ve görüntü kalitesiyle yayınlanan diziye, Game of Thrones hayranları tepki gösterdi.

Resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları yorumlarla tepkilerini gösteren izleyiciler, Digiturk'ün izleyicilerinden özür dilemesi gerektiğini belirttiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.