İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

"İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü Gelişim Stratejisi" konuşulacak...

"İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü Gelişim Stratejisi" konuşulacak...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından başlatılan ve The Management Centre ile işbirliği içerisinde aylardır yürütülen çalışmalar neticesinde ortaya çıkan İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü Gelişim Stratejisi, 27 Temmuz 2017, Perşembe günü 10.30 – 12.30 saatleri arasında, Lefkoşa Merit Otel Reha Arar Salonu'nda yapılacak toplantıda siyaset, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, akademi ve medya temsilcilerine sunulacak.

Yayın Tarihi: 17/07/17 14:53
okuma süresi: 3 dak.
"İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü Gelişim Stratejisi" konuşulacak...
A- A A+
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından başlatılan ve The Management Centre ile işbirliği içerisinde aylardır yürütülen çalışmalar neticesinde ortaya çıkan İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü Gelişim Stratejisi, 27 Temmuz 2017, Perşembe günü 10.30 – 12.30 saatleri arasında, Lefkoşa Merit Otel Reha Arar Salonu'nda yapılacak toplantıda siyaset, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, akademi ve medya temsilcilerine sunulacak. Birlik, ülkede bir ilk niteliğinde olan İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü Gelişim Stratejisi'nin bir devlet politikası haline getirilmesini hedefliyor.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nin The Management Centre ile işbirliği içerisinde hazırlamış olduğu İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü Gelişim Stratejisi, 27 Temmuz 2017, Perşembe günü 10.30 – 12.30 saatleri arasında, Lefkoşa Merit Otel Reha Arar Salonu'nda yapılacak toplantıda siyaset, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, akademi ve medya temsilcilerine sunulacak.

DETAYLI ÇALIŞMALAR SONUCUNDA ORTAYA ÇIKTI

Bir süredir devam eden çalışma dahilinde ilk olarak arazi ve gayrimenkul gelişimine ilişkin ülkedeki yasal ve idari düzenlemeler, bu düzenlemelerin uygulanmasında karşılaşılan sorunlar ile eksiklikler ve sektör temsilcileri ile toplumun algı ve beklentileri incelendi.

Ardından aralarında belediye başkanları ve kaymakamlık yetkililerinin de bulunduğu birçok ilgili meslek kuruluşlarından uzmanlar ile detaylı mülakatlar yapıldı. Sonrasında ise odak grup toplantıları ve çalıştay gerçekleştirildi.

HEDEF; "PLANLI GELİŞEN SAĞLIKLI KENTLER, SÜRDÜRÜLEBİLİR EKONOMİK BÜYÜME"

Tüm bu detaylı çalışmaların sonuçları, The Management Centre uzmanları tarafından analiz edilip raporlanarak, ana teması "Planlı Gelişen Sağlıklı Kentler, Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme" olan strateji metni ortaya çıkarıldı.

Müteahhitler Birliği, 27 Temmuz 2017, Perşembe günü 10.30 – 12.30 saatleri arasında, Lefkoşa Merit Otel Reha Arar Salonu'nda yapılacak toplantıda sunulacak Strateji'nin bir devlet politikası haline getirilmesini ve ülkenin geleceği için, Birlik de dahil, ilgili tüm tarafların üzerine düşen görev ve çabayı ortaya koymasıyla, etkin şekilde uygulamaya konulmasını hedefliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.