İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Denktaş, Kar- İş ile görüştü: "Ödemeler kısa sürede yapılacak..."

Denktaş, Kar- İş ile görüştü: "Ödemeler kısa sürede yapılacak..."

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (KAR-İŞ) Başkanı Fuat Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Yayın Tarihi: 17/07/17 18:19
okuma süresi: 1 dak.
Denktaş, Kar- İş ile görüştü: "Ödemeler kısa sürede yapılacak..."
A- A A+
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (Kar-İş) Başkanı Fuat Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Akşam saatlerinde bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Kar-İş Başkanı Fuat Topaloğlu, 12 Nisan'dan 15 Haziran tarihine kadar öğrenci taşımacılık ödemelerin yapılmadığını, bu durumun üyeleri ekonomik çıkmaza sürüklediğini dile getirerek, bu mağduriyetin sona ermesi talebinde bulundu.

Ödemelerin yapılması talimatı verdiğine dikkati çekerek sözlerine başlayan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, ödemelerin kısa sürede yapılacağını kaydetti.

Görüşmede, Kar-İş üyelerinin sorunları da masaya yatırılırken, önümüzdeki yılda ne olacağı ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Yaklaşık bir saat süren görüşme olumlu sonuçlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.