TURİZM
okuma süresi: 3 dak.

Ataoğlu: "Vatandaşlarımız, ucuz tatil yapma imkanına kavuşacak"

Ataoğlu: "Vatandaşlarımız, ucuz tatil yapma imkanına kavuşacak"

Turizm ve Çevre Bakanlığı, Seyahat Acenteleri Birliği ve Otelciler Birliği, iç turizmi canlandırmak amacıyla ortak bir projeye imza atıyor ve KKTC vatandaşlarına yurt içindeki otellerde indirimli konaklama kampanyası sunuyor.

Yayın Tarihi: 10/08/17 12:03
okuma süresi: 3 dak.
Ataoğlu: "Vatandaşlarımız, ucuz tatil yapma imkanına kavuşacak"
A- A A+
Turizm ve Çevre Bakanlığı, Seyahat Acenteleri Birliği ve Otelciler Birliği, iç turizmi canlandırmak amacıyla ortak bir projeye imza atıyor ve KKTC vatandaşlarına yurt içindeki otellerde indirimli konaklama kampanyası sunuyor

Turizm ve Çevre Bakanlığı, iç turizmin canlandırılması amacıyla yeni bir kampanya başlatıyor.

Bu çerçevede KKTC vatandaşlarına 30 Ağustos-10 Eylül 2017 tarihleri arasında yurt içindeki otellerde indirimli konaklama kampanyası sunuluyor.

Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ve Kıbrıs Türk Otelciler Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan kampanya çerçevesinde birçok otelin konaklama tarifelerinde yüzde 10 ile yüzde 40 arasında indirim yapılacak.

Acapulco Otel, Merit Crystal Cove, Park Palace, Oscar Otel, Exotic Otel, Ada Beach Otel, Lapida Hotel, Boğaz Otel ve Onar Village'i kapsayan kampanya ile KKTC vatandaşları indirimli fiyatlardan yararlanarak kendi ülkelerinde eşsiz bir tatil yapma şansı yakalayacak.

Kampanyaya katılacak olan üye acenteler ise OBT Travel, Sevener Travel, Seden Turizm N. Tamer Reisen Turizm, Bakyön Turizm ve Bonvoyage Turizm'den oluşuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kurban Bayramı'nı da kapsayacak olan kampanyanın acentelerin desteği ve işbirliğiyle yürütüleceğini söyledi.

"Yerli halkımız için otellerin fiyat politikalarında değişiklik yapılacak. Vatandaşlarımız, ucuz tatil yapma imkanına kavuşacak" diyen Ataoğlu, tüm otellerin de bu sürece dahil olmasını istedi.

İç turizmi canlandırmak amacıyla geçen yıl başlattıkları benzer kampanyanın büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Ataoğlu, "Amacımız, insanımızın kendi değerlerini görmesi, ziyaret etmesidir" diye konuştu.

Otellerdeki indirim miktarlarına bakanlığın karar vermediğini anlatan Ataoğlu kampanyaya katılan otellerin yüzde 10-40 arasında indirim yapabilecekleri taahhüdünde bulunduğunu, kendilerinin de bunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

Vatandaşlara "Kampanyaya dahil olan otellerimizde yerinizi ayırtmaya acele edin" çağrısında bulunan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu şöyle dedi:

"Kuzey Kıbrıs'ın zenginleşmesi, turizmde marka değer kazanması, daha çok istihdam olanağı, ekonomik gelir, sosyal dönüşüm sağlaması ve kendi insanımızın da yaşam koşullarının iyileştirilmesi için gayret ediyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ın tatil olanaklarından, dünyanın en iyi konaklama tesisleri arasına giren tesislerinden bizim insanımız da faydalanmalıdır. Bu sosyal turizm anlayışıdır. Sosyal turizm bakanlık olarak sürdürdüğümüz turizm politikasının önemli temel ilkelerinden bir tanesidir.''

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.