İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Avcı'nın seçim değerlendirmesi

Avcı'nın seçim değerlendirmesi

<P>ÖRP Başkanı Turgay Avcı Seçim sonuçlarını değerlendirdi. Avcı açıklamasında şunlara değindi: ÖRP olarak UBP 'yi kutluyoruz . 30 ay önce kurulan partimiz 30 ay süresince bu ülkede en ağır eleştirilere maruz kaldık . Hemen her gün saldırı ve hakaretle karşı karşıya kaldık ama yılmadık.<BR></P>

Yayın Tarihi: 19/04/09 22:55
okuma süresi: 2 dak.
Avcı'nın seçim değerlendirmesi
A- A A+

30 aylık sürede ÖRP dağılabilirdi, çökebilirdi ama hepimizin cesareti ve sevgi yumağı ile bu güne geldik. 30 yıllık siyasi partilerle yarıştık.KKTC tarihinde ilk dafa yeni kurulan bir parti böyle bir başarı gösterdi.

Seçim sürecinde barajın altında kalacağımızın söylenmesi bize zarar verdi. ÖRP tüm bu söylemler iinde bir başarı elde etti. Yaklaşık %6.30 civarında oy aldık ve baraj sınırlarının üzerinde yer aldık. İlk kez siyasete giren 45 adayla birlikte yok olacak denilen ÖRP'nin bu şartlarda barajı geçmesi, bir başarıdır.

ÖRP olarak şu andan itibaren kökleşiyoruz. Bu sonuçlardan ben ve ekibim memnun olmadık. Biz bu genç vizyonun daha çok oy alması gerektiğini düşünüyorduk. Ortaya koyduğumuz DEĞİŞİM vizyonunmuzu bundan sonra daha çok tanıtmaya çalışacağız.

Halktan aldığımız mesaj şudur: Bizlere yeni viyonunuzu daha çok anlatın, açılımlarınızı bizlere anlatın mesajını halk bizlere verdi.

ÖRP bu akşamdan itibaren kökleşen, yarından itibaren daha çok çalışacak bir parti olmuştur. Seçime ilk kez giren bir parti olarak başarılı olduğumuzu söylüyorum.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.