DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Dikmen Belediyesi bayramda, çöpler yerlerde

Dikmen Belediyesi bayramda, çöpler yerlerde

Dört günlük Kurban Bayramı tatili, Dikmen Lavinium Sitesi sakinlerini çöplerle baş başa bıraktı.

Yayın Tarihi: 02/09/17 18:20
okuma süresi: 1 dak.
Dikmen Belediyesi bayramda, çöpler yerlerde
A- A A+

Kıbrıs Postası

Dört günlük Kurban Bayramı nedeniyle Dikmen Belediyesi'nin çöpleri zamanında toplamaması Dikmen Lavinium Sitesi'ni hastalık ve kötü kokuyla baş başa bıraktı.



Çöp toplama faaliyetinin bayram tatillerinde dahi olsa çalışanlarca dönüşümlü toplanması gerekirken zamanında toplanmayan çöpler bölge halkını tehdit eder boyuta ulaştı.



Sıcak havada çok sayıda sinek ve haşarenin çöp konteynırlarına üşüşmesi bölgedeki evlerde de çeşitli sorunlar yaşanmasına neden olurken bölge halkı zamanında toplanmayan çöpler nedeniyle tepki gösterdi.



Çöplerin tatil günlerinde toplanmaması gibi bir uygulamanın olmadığına dikkat çeken Lavinium Sitesi sakinleri, Dikmen Belediyesi yetkililerinden çöplerin zamanında toplanması ve halk sağlığını tehdit eden görüntülere derhal son verilmesi gerektiğini vurguladı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.