KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Yatakta bu cümleleri sakın kurmayın!

Yatakta bu cümleleri sakın kurmayın!

Her çift yatakta uyumu sağlayamaz. İşte yatakta uyumu bozmamak için kadınların söylememesi gereken 7 cümle:

Yayın Tarihi: 07/09/17 14:57
okuma süresi: 2 dak.
Yatakta bu cümleleri sakın kurmayın!
A- A A+
Her çift yatakta uyumu sağlayamaz. İşte yatakta uyumu bozmamak için kadınların söylememesi gereken 7 cümle:

1-Beni bu saatte bunun için mi uyandırdın?

Yatakta eşinize yönelteceğiniz bu soru, eşinizi sizden uzaklaştırır. Erkek önemsenmediğini düşünür. Daha kibar bir şekilde saatin uygun olmadığını dile getirin.

2-Işıkları kapatır mısın?

Işıkların kapanmasını istemeniz sizin özgüveninizin yeterli olmadığını gösterir. Bir erkek özgüven eksikliği yaşayan bir kadını yatağında istemez.

3-Bu günah değil mi?

Bir erkek önceden her şeyi değerlendirmiş ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu bildiğini düşünür. Yatakta böyle bir soru sormanız onu sinir krizlerine sokar.

4-Ailemle ne zaman tanışacaksın?

Her şeyin yeri ve zamanı vardır, bir erkek bu sorunun yerinin kesinlikle yatak olmadığını düşünerek size olumsuz bir yönde tepki gösterir.

5-Aman makyajımı bozma!

Her erkek bakımlı ve makyajlı kadın sever. Fakat yatakta makyajlı olmak ve bunun için erkeğe uyarıda bulunmak bir erkeğin hoşuna gitmez.

6-Göbeğime ve selülitlerime bakma lütfen!

Yatakta kadını tanımak isteyen erkek göbek, selülit vs. bakmazken kadının bunlara takılması ve bunu dert etmesi yatakta ki erkeği bir hayli kızdırır.

7-Bir bebek fikrine ne dersin?

Bebek düşüncesi uzun süre düşünüldükten sonra çiftlerin beraber vermeleri gereken bir karardır. Bir erkek bu fikre yatakta ve bir anda yakalanırsa ne cevap vereceğini bilemez, fazlasıyla sinirlenir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.