BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Sennaroğlu'yla ilgili yeni iddialar: "Doğayı katletti, karavancılardan 3 bin lira istedi"

Sennaroğlu'yla ilgili yeni iddialar: "Doğayı katletti, karavancılardan 3 bin lira istedi"

Büyükkonuk Belediyesi'nin Kaplıca bölgesinde konumlanmış karavanları çekmek istemesiyle ilgili süreçte yeni iddialar tartışmanın boyutunu büyüttü.

Yayın Tarihi: 10/09/17 11:45
okuma süresi: 2 dak.
Sennaroğlu'yla ilgili yeni iddialar: "Doğayı katletti, karavancılardan 3 bin lira istedi"
A- A A+

Kıbrıs Postası

Büyükkonuk Belediyesi'nin Kaplıca bölgesinde kaçak olarak konumlanan karavanları çekmek istemesi üzerine yaşanan tartışma yeni bir boyut kazandı.

Kıbrıs Postası'nın ulaştığı kaynaklar, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu'nun bizzat kendi projesi olarak Kaplıca bölgesine karavan alanı yapmak istediğini, bu proje için de doğayı katledenin Sennaroğlu'nun kendisi olduğunu iddia etti.

.

Bölgenin karavan alanı olmadan önceki ve sonraki durumlarını gösteren fotoğraflarda doğanın Sennaroğlu eliyle tahrip edildiğini savunan kaynaklar, Sennaroğlu'nun Belediye Başkanı olduğu için yalan söyleme hakkı olmadığına dikkat çekti.



Kıbrıs Postası'nın dün gündeme getirdiği Büyükkonuk Belediyesi'nin resmi yazıyla karavancılardan 1.800 TL hizmet bedeli istemesinin yankıları sürerken, kaynaklar, Sennaroğlu'nun geçtiğimiz haftalarda karavancılara 'elektrik ve su vereceği' vaadiyle belediye müdürünü göndererek yıllık 3.000 TL'lik bir para daha istediğini iddia etti.



Sennaroğlu'nun, 'Kaplıca Hotel'in sahibi Ahmet Zeki Genç sizi burada istemez' diyerek karavancıları Ahmet Zeki Genç'e karşı kışkırttığını da iddia eden kaynaklar, Sennaroğlu'nun yaklaşan seçimde milletvekili adayı olmak istediğini ve karavancıları da bu nedenle siyasete bulaştırdığını savundu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.