İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye'de başarı gösteren minik tenisçiler ödüllendirildi

Türkiye'de başarı gösteren minik tenisçiler ödüllendirildi

Eylül ayında Ankara' da özel davetli sporcuların katıldığı 10 yaş masterler turnuvasında Hem tek hem de çiftlerde şampiyon olan Tansel ŞIK büyük bir başarıya imza attı.

Yayın Tarihi: 13/09/17 07:40
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye'de başarı gösteren minik tenisçiler ödüllendirildi
A- A A+

Ağustos ayında düzenlenen Bursa 9-10 yaş yaz kupasında 10 yaş şampiyonu Tansel Şık, 9 yaş şampiyonu İpar Şenol ve Cemal Konuklu oldu.

Yine Ağustos ayında Antalya 9-10 yaş hafta sonu turnuvasında Enver Ada Gencel ve Fatma Betmezoğlu kendi yaş kategorilerinde şampiyon oldular.

KKTF Başkanı Ragıb RATİB başarıları olan oyunculara para ödülü taktim etti.

Başkan ödül töreninde tenisçilerin başarılarının devamlılığı için desteklerinin aratarak devam edeceğini söyledi. 10 yaş kategorisinde türkiyenin en prestijli turnuvası olan masterlere özel davetli olarak katılması ve böyle bir turnuvada şampiyon olması KKTC tenisi adına gurur kaynağı oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.