EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ SAP Forum etkinliğine katılıyor

DAÜ SAP Forum etkinliğine katılıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İstanbul'da 22.'si gerçekleştirilecek olan ve yılın en kapsamlı bilgi teknolojileri etkinliği ile dünyada büyük kurumların kullandığı otomasyon yazılımı olan SAP Forum İstanbul etkinliğine katılıyor.

Yayın Tarihi: 11/10/17 14:49
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ SAP Forum etkinliğine katılıyor
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)İstanbul'da 22.'si gerçekleştirilecek olan ve yılın en kapsamlı bilgi teknolojileri etkinliği ile dünyada büyük kurumların kullandığı otomasyon yazılımı olan SAP Forum İstanbul etkinliğine katılıyor.

12 Ekim 2017 Perşembe günü, İstanbul Kongre Merkezi'nde "Digital Business" temasıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik tüm gün devam edecek. DAÜ'nün SAP yazılımının gelişimi açısından büyük önem taşıyan söz konusu etkinlikte yeni teknolojiler hakkında bilgi edinmek amaçlanıyor. SAP Forum İstanbul etkinliğinde SAP'nin inovasyon platformu Leonardo, Endüstri 4.0 Dönüşümü, Akıllı Şehirler, Ticaret Ağları, Dijital Yönetim Kurulu gibi bir çok konu üzerinde durulacak. Dünyadan ve Türkiye'den müşteri dönüşüm hikayelerinin yer alacağı özel oturumlar ve yeni demolar ile SAP Forum, paylaşım ekonomisinde işini nasıl büyütebileceği hakkındaki sorulara cevap arayan tüm firmalar için buluşma ortamı sağlıyor.

Söz konusu etkinliğe DAÜ Bilgi İşlem Merkezi Yazılım Grubu Şube Amiri Ahmet Diler, Mali İşler Müdürü Ahmet Tahsiner, Mali İşler Şube Amiri Mehmet Tolgay, Mali İşler Yazılım Geliştirme Uzmanı Ali Akın ve Bilgi İşlem Merkezi Uzman Yazılımcı İbrahim Altınay katılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.